DPS Herceg Novi odgovara Demokratama: Pukli ste od muke

DPS Herceg Novi odgovara Demokratama: Pukli ste od muke

25
Podijeli

Nastavlja se višednevna prepiska između OO Demokrata i DPS-a. Na jutrošnje saopštenje hercegnovskih Demokrata oko stambenih pitanja državnih službenika i namještenika odgovorili su novim saopštenjem iz OO DPS Herceg Novi:

– Nakon što je uvrijeđeni đačić uhvaćen u prepisivanju, i dobio packe iz centrale partije zbog nemoći da objasni šta je napravio u Herceg Novom, sada grize nokte u poslednjoj klupi i dobacuje. Šta će drugo u svojoj nemoći do da kao papagaj ponavlja jedno te isto. Nadamo se da se sva kreativnost Demokrata nije iscrpila u poslednjem blijedom saopštenju u kojem govore o “našima” i “vašima”. Jesu li to one iste Demokrate koje ne žele da dijele ljude? Jesu li to one iste Demokrate koje su vježbale mjesecima ispred ogledala da izgovore “pobjede, a ne podjele”? – pitaju u saopštenju iz OO DPS-a.

Picerija i restoran

– Kada ste već krenuli sa “našima” i “vašima” mogaste li među “vašima” da nađete makar šefa kabineta za gospodina Katića ili ste ga morali uvesti iz Tivta? Zar među “vašima” u Herceg Novom nije bilo znavenog čovjeka za ovu funkciju ili ste je morali ponuditi “vašem” predsjedniku opštinskog odbora Tivat. Jeste li ste tako brinuli o mladima iz Herceg Novog? Ili je predsjedniku opštinskog odbora Demokrata Tivat prifalila još jedna funkcija da bolje pokrije Tivat, Kotor i Herceg Novi? Umjesto što dobacujete iz poslednje klupe, objasnite mladima iz Herceg Novog koji traže posao kako izabraste šefa kabineta predsjednika opštine – ističu u saopštenju.

Dalje navode, “kada vam je već stalo do “naših” i “vaših” osjećate li “tjeskobu, mučninu i neodoljiv nagon za povraćanjem” što ste povlaćenjem tačke sa dnevnog reda uskratili odbornike da razgovaraju na temu dodjele 44 stana? Ili “tjeskobu, mučninu i neodoljiv nagon za povraćanjem” osjećata samo kada se obraćate DF-u? Da li ste sretni što ste zaustavili zamjenu placa kojom bi još 30 porodica u Herceg Novom riješilo stambeno pitanje? Ili ste i njih podijelili na “naše” i “vaše”?

Stidite li se što na GLAVNOJ javnoj raspravi o Nacrtu Odluke “Strategija razvoja gradske luke Škver” koju ste zakazali za 07.08.2017. godine nije bilo NIKOG iz Opštine kojom upravljaju Demokrate? Tako poštujete građane Herceg Novog. Stidite li se što danima izbjegavate da odgovorite na jednostavna pitanja: ko je sakrio stanove? Koja je banka učestvovala u finansiranju? Ko radi u opštini na visokom položaju a član uže familije izvodi radove na zgradi koje plaća Opština?

Zato gospodo iz Demokrata, manje pričajte, više radite i ostavite se podjela. Herceg Novi je oduvijek bio i ostaće otvoren grad za sve njegove građane. A o vašem radu i javnim nastupima, kao i uvijek do sada, ostavićemo građanima Herceg Novog da sami izvedu zaključak” – poručili su iz DPS-a.

25 Komentari

 1. Ja ne shvatam sto Bigovic Simonida i Seferovic trpe ovu bruku od Katica, dovesti covjeka iz Tivta je podcjenjivanje nase djece ej Bigovicu neznamo te takvog budi ono sto jesi sprijeci ovog Katica da nam urusava dostojanstvo.

  3
  3
 2. Katiću , je li istina ovo što DPS saopštava ?????
  Ko ti je šef kabineta ?

  Katiću , zovi našeg Aleksu i pravite konferenciju , pruži nam neke odgovore.

  8
  3
 3. Je li istina Katicu da si doveo covjeka iz tivta u kabinet? Reci, nije to sramota niti je zabranjeno…
  Posto znam taj tvoj kadar iz prve ruke, evo mozda i ti da znas – nije toliko sjajan. Ni blizu. Ali vama je toliko brilijantan da pokriva po jednu funkciju u svaku bokresku opstinu. Jer drugog nemate, ako sam dobro shvatio.
  Meni je jasno, nego objasni ovoj omladini u Novom to…

  9
  2
  • Ja bih to ipak pitao sjutra kad imenuju novog direktora vodovoda… A prolazi me unaprijed jeza od dolazecihkadrovskih rjesenja. Ako budu kao dosad kuku nam i jes.

   6
   3
 4. Zar niko od povjerenja i strucnosti ne bijase u Novi nego je tivcanin morao da zaizme to radno mjesto. Vladimir Arsic je predsjednik oo demokrata u Tivat kao i clan predsjednistva Demokrata. Zaista nepristrasno zaposljavanje. Bravo Katicu, bravo koalicijo sto cutis bravo posebno Konjevicu.

  32
  4
  • Mica cuti za Arsica, Katic cuti za Vukcevicku, Bigovic cuti za Obradovica, Danijela cuti za … i t.d.
   Ali ne znam sto mi cutimo na sve ovo, jedva se oslobodismo DPS i Krusa a sad zaskocise ovi “strucnjaci”!!!

   11
   3
 5. Evo ja ću objasniti Profesoru iz redova Demokrata koji je izgleda preskočio časove jezika ili je prepisivao u poslednjoj klupi:

  Riječ je o imperfektu glagola MOĆI. Imperfekat se gradi dodavanjem nastavaka za imperfekat na infinitivnu osnovu. Nastavci za imperfekat su: ah, aše, aše, asmo, aste, ahu.

  Jeste li shvatili sad Profesore?

  19
  9
  • Samo Tvrtko napravi i objasni razliku između gl.po trajanju od kojih se imp.gradi i da li je navedeni gl.oblik odgovarajući i prikladan u rečenici!

   • Ana, srećo, zato se ide u školu – da bi nešto naučili.

    Navedeni glagolski oblik je ispravan. A “odgovarajući i prikladan” se koristi za nešto drugo.

    4
    1
  • Dragi Tvrtko koji li si po redu da si hvala na edukaciji. Ipak treba da znaš da se u jezicima na prostoru exYu imperfekat rijetko koristi i često se smatra arhaičnim oblikom. Jedini dijalekat koji je sačuvao imperfekat jeste zetsko-južnosandžački, a to znači da je saopštenje DPS-a pisano u Podgorici. Toliko o tome da vi u ime Novljana možete bilo kome prigovarati o korišćenju kadrova izvan HN pa vi ni saopštenje niste sposobni samostalno napisati.

   4
   2
 6. “Kada ste već krenuli sa “našima” i “vašima” MOGASTE li među “vašima” da nađete makar šefa kabineta…” može li mi neko prevesti ili objasniti riječ “mogaste”. Da li se radi o glagolu i kojem i u kom lici taj glagol ima ovaj oblik. Hvala!

  17
  5
 7. Potpišite se i jedni i drugi ako se smatrate ozbiljnima kao djeca prepisujete,a Novljani ispaštaju . Kruso u čelo te ljubim-vrati se na vlast !!!

  16
  16

Ostavite komentar

*

code