Početna Politika DPS Herecg Novi: Očekujemo da Katić razriješi dužnosti Arsića direktora Čistoće

DPS Herecg Novi: Očekujemo da Katić razriješi dužnosti Arsića direktora Čistoće

0

Imajući u vidu da je direktor Čistoća doo, Vladimir Arsić, preduzeća u vlasništvu Opštine Herceg Novi, podnio ostavku na članstvo u Demokratama, hercegnvski DPS očekuje da ga predsjeddik Opštine Herceg Novi, Stevan Katić, razriješi dužnosti direktora ovog javnog preduzeća.

– Iako su Demokrate ubjeđivale glasače da će izvršiti depolitizaciju svih funkcija, prema koalicionom sporazumu koji su potpisali sa drugim partijama prilikom formiranja lokalne vlasti, ova direktorska pozicija pripala je upravo Demokratama.

Nezadovoljan odlukom Demokrata Crna Gora da OO Demokrata Tivat ne učestvuje na predstojećim lokalnim izborima, sada već bivši predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Tivat, podnio je ostavku na članstvo u partiji. Vjerujemo da će Demokrate izraziti svoje nezadovoljstvo zbog nezadovoljnog Arsića i razriješiti ga dužnosti kako bi se u punom kapacitetu građanina, koji ne obavlja nijednu partijsku ili javnu funkciju, mogao posvetiti kampanji građanske liste čiji je sada član- saopšravaju iz OO DPS Herceg Novi.

Zakupljeni prostor