Početna Politika DPS HN: Izabran novi saziv Opštinskog odbora

DPS HN: Izabran novi saziv Opštinskog odbora

10

Juče je održana 9. Opštinska izborna konferencija Demokratske partije socijalista u Herceg Novom na kojoj su nastavljene kadrovske reforme unutar partije.

Izabran je i novi saziv Opštinskog odbora koji će uz odabranih 58 članova činiti i odbornici naše partije iz Skupštine opštine Herceg Novi.

– Još jedna u nizu konferencija je pokazatelj da DPS intenzivno nastavlja sa kadrovskim jačanjem partije, što je ispunjenje jednog od glavnih ciljeva postavljenih na Kongresu iz januara mjeseca ove godine – navodi se u saopštenju.

Sa skupa je poslata poruka da je prioritetan cilj partije očuvanje građanskog i sekularnog koncepta države. Poručeno je da će DPS biti stožer buduće državne vlasti, koja će nastaviti dalju gradnju evropskog puta Crne Gore.

Prisutnima se obratio generalni sekretar partije Aleksandar Bogdanović koji je rekao da je svima poznato kakav je pravac politika državne vlasti i kuda to vodi. On je konstatovao da jedino DPS zajedno sa okupljenim građanskim snagama može učiniti da Crna Gora izađe iz mraka u koji je dovela trenutna vlast.

“Zato nam je potreban dodatan entuzijazam, dodatno jačanje kadrovskih snaga, koje će doprinijeti procesu očuvanja temeljnih vrijednosti građanske Crne Gore”, poručio je Bogdanović.

Konferenciji su pored generalnog sekretara, prisustvovali i koodrinator ispred Izvršnog odbora DPS-a Aleksandar Pavićević, članovi Glavnog odbora iz Herceg Novog, predstavnik koalicionog partnera iz SD Rajko Komnenić, kao i drugi gosti.

10 Komentari

 1. Nije problem Slobo Krušo već oni koji su tu samo iz golog interesa.Slobo Krušo je mnogim ljudima vjerovo a oni su ga samo lagali i to iz razloga sopstvenog interesa.Vjerujem da je on napokon i sam to shvatio.Predsjednik partije svakako treba da bude novi,mladi čovjek koji će ujediniti DPS u Herceg novom.Svakako tu treba da bude Slobo i svi oni koji su verni ostali idejama demokratije i vizijama DPS-a.Treba napokon raščistiti sa onima koji su tu samo radi toga jer su zakučili mnogo toga.Mnogi od njih su samo tu fizički a uverenjima su već na nekoj drugoj strani,valjda im treba još po nešto da zakuče pa da se onda i definitivno oproste od DPS-a.Ovde ne treba velika pamet da bi ovi koji sada vrše vlast otišli tamo gdeje su pre godinu dana bili,oni su sami toga svjesni.

  2
  1
 2. Све вам је џаба, нема вам повратка, можете само да сањате и маштате. Машта ради свашта!

  10
  2
 3. E sada da nam jos objavite da je izabran i novi predsjednik Novskog odbora DPS-a i sve ce biti jasno kao dan sta se desava. Prisustvo na izbor novog saziva DPS partije je uprilicio i gost iz SD-a Gospodin Rajko Komnenić??? Veoma zanimljiv podatak, jer nije uobicajeno da se u unutrasnje izbore bilo koje partije pojavljuju kao gosti clanovi koalicionih partija, osim ako doticni Gospodin nije bio zbog Savjetodavnih instrukcija visokog predstavnika koalicionih odbora.

  30
  3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code