DPS: Novljanima se za gradonačelnika nudi Bečić, a ne Katić kojeg Novljani...

DPS: Novljanima se za gradonačelnika nudi Bečić, a ne Katić kojeg Novljani dobro znaju

3636
0
Podijeli

Demokrate su danas javno priznali da i u novom vijeku dosljedno baštine vrijednosti već zaboravljenog srpskog političara Vojislava Koštunice, reciklirajući njegov neuspješni  slogan – “Prkos, lekovito bilje protiv tiranije” – poručuju iz DPS-a.

Replika Koštuničine akcije od prije 17 godina samo je potvrda nazadne ideologije upakovane u pitku priču o navodnoj “novoj snazi i mladim ljudima”, što ne čudi kada se zna da su Demokrate tek nedavno potekle iz SNP-a, crnogorske verzije Koštuničine DSS. Kako je Bečić od svojih političkih očeva iz SNP-a “pozajmio” crvene kravate i slogan, tako je sada od političkog praoca Vojislava Koštunice “pozajmio” baštovansko umijeće, pa se može očekivati, kao što je Koštunica evoluirao od sjemena prkosa do cvijeta različka, da Bečić evoluira, recimo, u maslačak.

Picerija i restoran

Niko ne zna program Demokrata, niko nije čuo kakve su im ideje, kakav grad žele, a prije svega ne zna se ko su ljudi iz ove partije, jer se svaki misteriozno pretvara u Aleksu Bečića. Upravo to se desilo i sa nosiocem liste Demokrata u Herceg Novom, bivšim potpredsjednikom Opštine Stevanom Katićem, čiji je lik na propagandnom materijalu naprasno zamijenjen Bečićevim likom. Pa se tako Novljanima za gradonačelnika nudi Bečić, a ne Katić, ili bi trebalo da progutaju podmetačinu da je je Bečić “mlađi i noviji” od Katića kojeg Novljani dobro znaju !

Demokrate koji  baštine ideologiju svog, propalog, SNP-a, uz pojačanu retoriku frontovaca, temeljito slijede put svog ideologa Koštunice pa je prirodno da završe kao i on i svi ostali prazni politički, neobavješteni demagozi. Na smetlištu istorije – poručuju iz DPS-a Herceg Novi.

Plaćeni izborni program

Nema komentara