DPS odgovara Demokratama: Zaustavili ste dodjelu 44 stana i obmanuli javnost

DPS odgovara Demokratama: Zaustavili ste dodjelu 44 stana i obmanuli javnost

14
Podijeli

Dobili smo novo reagovanju OO DPS Herceg Novi na saopštenje OO Demokarata Herceg Novi:

– Ne znamo da li je uvaženi predsjednik Opštine i Opštinskog odbora Demokrata Herceg Novi podmetanje vježbao točeći gorivo na benzinskim pumpama, za šta je, kako pišu Demokrate, “više puta nagrađivan”, a biće prilike da se i o tome oglasimo kada dođe vrijeme, ali je dobro podmetnuo centrali svoje partije. Podmetnuo je toliko dobro da odavno nismo pročitali gluplje saopštenje Demokrata – odgovaraju iz OO DPS-a

Picerija i restoran

Demokrate i njihovi koalicioni partneri sa kojima se danima prepucavaju u medijima, složno su se “založili” za rješavanje stambenih pitanja naših sugrađana na dva načina, tvrde iz DPS-a.

– Prvo, povukli su tačku dnevnog reda sa posljednje sjednice Skupštine Opštine i time onemogućili bilo kakvu diskusiju po ovom pitanju. I drugo, od preuzimanja vlasti na lokalnom nivou nijesu uradili ništa da realizuju jednoglasno donijetu odluku prethodnog saziva Skupštine Opštine Herceg Novi, u kojoj se precizno navodi da se za realizaciju Odluke zadužuje predsjednik Opštine Herceg Novi. Tako je svakome u Herceg Novom postalo jasno da su se Demokrate založile samo za jedno – da spriječe 44 porodice da riješe stambeno pitanje. Nije u redu da vježbate vlast preko leđa 44 porodice. Zato Katiću, umjesto priče o legalizmu, pušti “privatni porodični posao u turizmu” i realizuj odluku koju je jednoglasno donijela Skupština – poručuju iz hercegnovskog DPS-a.

Oni dodaju da možda Demokrate misle da poštari koji nose penzije rade u Fondu PIO, pa tako misle i da DPS dodjeljuje stanove.

– Ne, DPS ne dodjeljuje stanove. DPS se više puta javno zalagao za dodjelu 44 stana i to je činio tamo gdje se takve odluke donose – u lokalnom parlamentu. Odluku su podržali i svi odbornici prethodnog saziva Skupštine Opštine Herceg Novi. Zato kada već sebe nazivaju legalistima, iako ne poštuju donijete odluke najvećeg organa u Opštini, pozivamo Demokrate da objave: Ko je sakrio stanove? Koja je banka učestvovala u finansiranju? Ko radi u opštini na visokom položaju a član uže familije izvodi radove na zgradi koje plaća Opština? Čega se to stidite Demokrate? Objavite sve! – poručuju iz OO DPS-a.

Demokrate znaju da DPS nije obavljao izvršnu vlast u Herceg Novom, ne samo tokom prethodne dvije, već prethodnih 17 godina. I zato sada kada imaju sve poluge vlasti u gradu nema potrebe da se tužilaštvu obraćaju preko portala, smatraju u DPS-u:

– Sada imaju priliku da prikupe dokumentaciju i dostave je tužilaštvu za, kako rekoše, “sva zla urađena u prethodnom periodu”. Nadamo se da će prikupiti dokumentaciju od 2010. godine za kolektor, od 2015. godine za zgradu u kojoj su predmetni stanovi, itd. Možda se neki koji su držali visoko podignutu ruku a “nisu znali šta se ispod stola čini” prisjete svojih uloga u ovim i drugim projektima – zakljujučuje u odgovoru Demokratama OO DPS Herceg Novi.

14 Komentari

 1. Pravilno postupio jer su dps hteo za poga godine da odma nahrani svoja usta i da napuni svoje djepove a to ovi nedaju nego se znaju prioriteti i znaju se regulative

  3
  1
 2. Čovjek je mrtav hladan napravio pozorišnu predsavu povukavši ovu tačku po sred skupštine!!! Tako promišljeno i tako u njihovom stilu. Napravili zabavu za javnost. Ali se bojim da ljudima kojima su uzeli krov nad glavom KAtić i poštene demokrate nije ni malo zabavno.

  Hajde Katiću umjesto prepucavanja sa DPS izvadi dokaze, opravdaj se ljudima i riješi im problem! Loprta je u tvom dvorištu!

  11
  9
 3. Što kažu momci iz Who See-a: ,,DPS ima stanova, mozda bi i dao nam..ali neka hvala, bolje pušti đaola”.
  Izgleda da samo tvorci ovih primitivnih saopštenja Demokratske partije socijalista ne znaju da njihova partija deli po partijskom učinku, i šakom i kapom.

  21
  9
 4. Prestanite vise sa ovim glupim prepucavanjima i jedni i drugi, treba razrijesiti sporne stvari i omoguciti ljudima da legalno dodju do stanova (na sramotu njihovih ministarstava i uprava)!

  16
  4
 5. Stanove podijeliti po rang listama a ne po zasluzi partiji. Zašto 44 stana ako moze 48? Sada argumenti ma a ne saopštenja dokažite koliko vam je stalo,ali izgleda vrlo malo svi ste isti vučete samo za svoje.

  13
 6. A ma svaka vam cast.Zaista ali zaista ste im fino odgovorili.
  Samo ovako neka nastave…i brzo ce zbori a demokrate ce proc kao Izbor.Ovome se cudu nijesam nada.

  14
  9
 7. vjerovatno ovo 44 ljudi sto su trebali dobi stanove nisu glasali za sadasnju vlast i odma dolazi osveta sramota svi ste vi isti prevaranti a demokrate i novska najvece samo gledaju gdje da zaposle svoje glasace

  11
  10
 8. Dosta vise izvrtanja istine,stanove je sakrio A.Radman jer je izmedju ostalog nacelnik policije njegov rodjak.To je i na skupstini objasnjeno.A glavnom adninistratoru D.Sakotic je cilj bio da izvodjac bude Megatron

  22
  8
 9. A dosta vise, svi ste isti. Evo kako se koja vlast mjenja svaka daje ista objasnjenja. Da vas je bilo volja i vi ste im to mogli zavrsit prije ko zna koliko godina. Ne znam sto prosvjetari sami ne traze stanove jer ta povlastena cijena po kojoj treba da kupe nije nimalo povoljna, ima po slicnoj cijeni stanova po opstini da se kupi

  10
 10. Ajde Katicu sad javno sa dokumentacijom. Prozvani ste. Postoje papiri i dokumentacija pa na vidjelo sa njima. Zato smo ti dali glas. Ne trebaju nama saopstenja nego kad te neko ovako javno prozove odgovori dokumentacijom. Ti nam cuvas obraz ,a ako pustas da se ovo zataskava onda smo svi koji smo te podrzali lopovi i prevaranti. Ja nisam. Od tvoga reagovanja( DOKUMENTA,A NE PRAZNA PRICA) zavisi kako cemo se ja i moja familija odnositi ubuduce prema vama. Prvi si u opstini pa nas zastiti( DPS nas napada,kuku nama)

  19
 11. Ovi iz dps kao da su pali sa marsa.oni su cisti moralno i politicki,boze moj na vlasti su bili samo dvije ipo godine,sva sreca jer da su ostali dje bi nam bio kraj.evo nsa vlasti su 30 god.i sto napravise.stvorise enormno bogate kraljeve,medju njima prvog medj jednake sveta cuvenoga,kpji prizna sve sto je uradio.e pa gospodo iz dps muzmite pare od njega i njemu slicnihmpa napravite ne 44 nego 444 stana.ko ce vam smetati,to su i nase pare zar ne.

  13
  7

Ostavite komentar

*

code