DPS: Pričalice i varalice sa crvenom tufnom ponovo obmanjuju javnost

DPS: Pričalice i varalice sa crvenom tufnom ponovo obmanjuju javnost

5147
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Svako novo saopštenje Demokrata nedvosmisleno pokazuje ko su i kakvi su, navode u reagovanju iz DPS-a. Preziranje kulturnih i društevnih vrijednosti, stil pisanja, laži i uvrede kojima tekstopisci zasipaju javnost nijesu stvar političkog neiskustva, već nevaspitanja. To što Demokrate ne odgovaraju o dugovima za dnevnice, zapošljavanju kriminalaca iz svojih redova, nepotizmu u Budvi i Kotoru, finansijerima kampanje i drugim pitanjima pokazuje njihov odnos prema biračima i javnosti.

Što se tiče srceparajuće žalopojke oko navodne cijene košulje u iznosu od 20 eura, bolje od bilo kakvog komentara govore fotografije.

Picerija i restoran

Mi znamo ko su Demokrate u Herceg Novom. Zato i reagujemo na svaku laž. Zahvaljujemo Demokratama što su svojim rječnikom, djelima, vrijednostima i prošlošću, olakšale izbor građanima Herceg Novog – ili časni, pošteni i sposobni ljudi ili pričalice i varalice sa crvenom tufnom – poručuju iz OO DPS-a Herceg Novi.

Plaćeni izborni program

Nema komentara