Početna Politika DPS: Samo naprijed preletačevići (SNP)

DPS: Samo naprijed preletačevići (SNP)

0

Saopštenjem za javnost oglasio se Opštinski odbor DPS-a Herceg Novi:

Foto: DPS saopštenje

“U oktobru 2012. godine, tadašnja odbornica iz redova SNP-a i predsjednica Skupštine opštine Herceg Novi Danijela Đurović, govorila je na komemorativnoj sjednici povodom smrti Novljanina, Mirka Matkovića, general majora u penziji, nosioca partizanske spomenice, velikog komuniste i humaniste, i s pravom veličala njegovu borbu protiv okupatora. Njeno skrušeno obraćanje javnosti imalo je za cilj da za SNP pridobije birače čiji su članovi porodica učesnici NOR-a i one koji baštine antifašističke vrijednosti.

U martu 2020. godine, dok su se učesnici Karavana mimoze u Bileći slikali ispod petkokrake i dalje vjerujući u ideje antifašizma, sadašnji odbornik SNP-a u Skupštini opštine Herceg Novi Saša Kulinović nije propustio priliku da se izdvoji i slika ispod spomenika Draži Mihajloviću. Njegov nijemi osmjeh i podignuta tri prsta imaju za cilj da pridobije birače čiji članovi porodica ne podržavaju antifašističke vrijednosti. A da bi sve djelovalo humanije, nije propustio priliku i da se slika ispod spomenika Sv. Savi. Time su antifašističke vrijednosti uvijene u oblandu pravoslavlja, sa ciljem da pridobije birače čiji članovi porodica podržavaju SPC.

Za partiju Samo naprijed preletačevići (SNP) put od jednog do drugog sistema vrijednosti skratio se koliko i broj njihovih mandata od 2012. do danas. Za partiju Samo naprijed preletačevići (SNP) ništa nije sveto i sve može, i antifašizam i fašisam i pravoslavlje. Gdje god ima birača, Samo naprijed preletačevići (SNP) biće tu da zamute i zamiješaju, poput projekata kojima rukovode, a od kojih građani Herceg Novog do danas nisu imali nikakvu korist – zaključuje se na kraju saopštenja OO DPS-a Herceg Novi. Zakupljeni prostor