Početna Oko nas Tivat Dr Andrija Petković predsjednik tivatske Skupštine: Vrijeme je za posao

Dr Andrija Petković predsjednik tivatske Skupštine: Vrijeme je za posao

9

Na konstitutivnoj sjednici lokalnog parlamenta u Tivtu, kako je to i najavljeno nakon prošlonedjeljnog potpisivanja koalicionog sporazuma predstavnika nove vlasti u Tivtu, za predsjednika Skupštine opštine izabran je predsjednik Bokeškog foruma, dr Andrija Petković.

Za njegov izbor glasalo je 17 odbornika Bokeškog foruma, liste Narod pobjeđuje, Goran Božović- Časno i odgovorno za bolji Tivat i SDP.

Protiv je bilo 12 odbornika DPS i SD dok su dva odbornika HGI bila uzdržana.

Dr Petković je s govornice poručio da voli Crnu Goru, te da su Boka i Tivat njegov dom. Pozvao je građane da od nove koalicione vlasti traže ono za šta ih plaćaju, da onemoguće korupciju.

-Vrijeme je za posao – zaključio je Petković.

Nosilac liste “Narod pobjeđuje”, kandidat za predsjednika Opštine Tivat, Željko Komnenović je ponovio da je pružena ruka svima, te da će biti potrebna sva pamet i volja da se grad pokrene naprijed.

Nositeljka sada već opozicionog DPS-a, Jovanka Laličić čestitila je pobjedu vladajućoj većini, primjetivši da na sjendici Skupštine nije intonirana himna. Poželjela je da nova vlast nastavi put koji su trasirali DPS i partneri. Napomenula je da će sada biti lagodnije da kontrolišu i kritikuju vlast iz opozcionih klupa.

9 Komentari

 1. Pa najveći izdajnici nase države su oni koji su se šlepali 25 god.uz vladajuću partiju.Pa što se oni kao nezavisni i veliki patrioti Crne Gore ne pobuniše zbog ne intoniranja himne.Samo se pitam ko više i glasa takve patrite.

  15
  4
  • Za 24 godine vladanja dps u poslovnik nije uvrstio da se na konstitutivnoj sjednici početak označava izvođenjem himne. Mislili su doživotno pa to nije ni bitno. Takva im je svaka stvar. Mislili su samo ba svoj džep.

   4
   1
  • pravi bokelj ,ali ne postuje drzavu,nisam za dps i mila ,nemoj da mislis, ali kada promjene himnu ja cu ustajati na nju.ne moram pjevati ,isto i za zastavu vazi–Nije to normalno ,ali jaka drzava kazni i mene i svakog drugog za nepostovanje simbola ,kakvi su da su. Cesto idem u Srbiju i bio sam par puta na intoniranju himne-samo nekulturan i necivilizovan covjek ne ustane— kazna spasava ljude !!!

   11
   1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code