Početna Politika Dr Miloš Bigović (DF): Svetova kvazi-koalicija će doživjeti totalni fijasko na izborima

Dr Miloš Bigović (DF): Svetova kvazi-koalicija će doživjeti totalni fijasko na izborima

0

Već sada je sasvim izvjesno da će na prijevremenim lokalnim izborima u Herceg-Novom “Svetova kvazi-koalicija” doživjeti totalni krah, navodi u saopštenju kandidat za odbornika Demokratskog fronta u SO Herceg Novi, dr Miloš Bigović.

Ostaće upamćeni po tome što nisu uspjeli da realizuju niti jedan jedini razvojni projekat za grad, niti da stvore preduslove za dalji razvoj Herceg-Novog. Da li je potrebno podsjetiti da nema još uvijek Prostorno-Urbanističkog plana? Nema detaljnih urbanističkih planova. “Svetova kvazi-koalicija” nije uspjela da rekonstruiše niti jedan jedini metar šetališta. “Uspješno” su modernizovali javnu rasvjetu, tako da sada nemamo ni onu koju smo imali ranije. Kolektor nije završen. Turistička organizacija se pretvorila u privatnu firmu…

Ali se Svetovoj kvazi-koaliciji mora priznati jedno. Mora im se odati priznanje da su majstori u zapošljavanju svojih partijskih kadrova i članova svojih porodica. Tako su vrlo prilježno raspisali preko 150 konkursa za prijem u radni odnos novih ranika (i to samo u zgradi Opštine). Svi se dobro sjećemo čuvene kadrovske Komisije na čijem su čelu bili provjereni kadrovi: dr Tamara Vujović iz Izbora i Andrija Radman iz DPS; kada su svjesno obmanuli na desetine Novljana koji su se javili na “pošteni” konkurs za izbor profesionalca u Opštini Herceg-Novi. Tada su pomenuti provjereni kadrovi obećavali da će izabrati najbolje za grad. Obavili su čuvene intervjue sa ljudima, tražili od njih da predstave svoje biografije i na kraju ih svjesno obmanuli i izabrali kadrove, koji su sve, samo ne profesionalci. I da tragedija bude veća, sve su to znali i Tamara i Andrija i to mnogo prije raspisivanja namještenih konkursa i datog obećanja da će najbolji biti izabrani.

Poseban doprinos “Svetovoj kvazi-koaliciji” treba odati i na nesebičnoj pomoći države prema Herceg-Novom. Država nam je toliko pomogla kao gradu da ove godine imamo obavezu, i ljudsku i lokal-patriotsku, da proslavimo jubilarnih 10 godina od kako ne radi HTP Boka. I tim povodom imamo konkretan predlog, da se imenuje Organizacioni odbor za proslavu ovog jubileja, na čijem čelu će biti i Tamara i Andrija – jer uhodani tim ne treba remetiti ni po koju cijenu. Taj Organizacioni odbor treba da pripremi veličanstvenu feštu – proslavu desetogodišnjice privatizacije HTP Boke. Svi treba da igraju i slave, kao one noći kada je sklopljena “Svetova kvazi-koalicija”.

Pamet u glavu moji dragi Novljani !!! Nemamo nego jedan Novi, poručuje na kraju saopštenja dr Miloš Bigović.

Plaćeni izborni program