Početna Društvo Dr Olivera Elez: Poziv Vladi, vlasniku i Opštini, dogovor oko Bolnice, bez...

Dr Olivera Elez: Poziv Vladi, vlasniku i Opštini, dogovor oko Bolnice, bez politike

8

Izvršna direktorka OB Meljine, dr Olivera Elez poziva Vladu i Opštinu da sa Konzorcijumom vlasnika nađu  rješenje za Bolnicu Meljine.

– Pričati o značaju PZU Opšte Bolnice Meljine za grad Herceg Novi i zdravstveni sistem Crne Gore je suvišno, jer je OB Meljine stub zdravstvene zaštite u ovom dijelu Crne Gore. Postojanje bolnice jedan je  od elementarnih uslova za život jednog grada. Bolnica Meljine mora biti  i iznad politike i iznad materijalnih interesa – izjavila je dr Elez.

Problem Opšte Bolnice Meljine je kompleksan, s obzirom na sve pravne aspekte, kupoprodajni ugovor, investicije, urbanističke planove. Teško se može brzo razriješiti, a bolnica je potrebna i mora da funkcioniše, dodaje ona.

Povodom štrajka upozorenja zaposlenih ona apeluje još jednom da, zajedno sa Konzorcijumom vlasnika, predstavnici Vlade Crne Gore sa resornim Ministarstvima i Opštinom Herceg Novi održe sastanak i dogovorom nađu rješenje za rad i opstanak Opšte Bolnice Meljine, jer je to, kako navodi, prvorazredno pitanje javnog interesa.

8 Komentari

 1. Nikoga ne treba da zove,svak svoj posao neka radi,procedure se znaju,država ima zakon,a đe se ko zatekao neka trpi posljedice.Nikome nije sjajno kad ima problem,razum je spas,a rad velika pomoć za život i za zdravlje.Posla ima,ali biranja nema,nerad i muvanje niko ne plaća.

  2
  5
 2. Izvrsna direktorica poziva na razuman I realan dogovor s punim pravom u njezinoj ulozi u pokusaju da bolnica opstane, a kako kaze, jedina je I vazna je ustanova za svakog gradjanina podrucja. Cemu sakrasticni I nekorisni komentari pitam se?

  15
  2
 3. Dali je direktorica bila odsutna iz Herceg Novog ili je nema ko obavijestit, a svi zabrinuti da je Skupstina donijela odluku da se pozovu svi ovi koje je nabrojila, nesto mi ovdje ne stima.

  8
  26

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code