DRAGAN DRAŠKOVIĆ U JADRANU

DRAGAN DRAŠKOVIĆ U JADRANU

0
Podijeli

Dragan Drašković novo je pojačanje u vaterpolo klubu Jadran.

Drašković je u protekloj sezon igrao za italijansku Aquachiaru iz Napulja. Za reprezentaciju Crne Gore Drašković je učestvovao na Olimpijskim Igrama u Londonu 2012. godine, a sa reprezentacijom je osvojio zlatnu medalju na Svijetskoj Ligi u Podgorici 2009. i bronzanu medalju na Svijetskoj Ligi u Čeljabinsku 2013. godine.

Picerija i restoran

Ubjeđeni smo da će svojim predanim i angažovanim radom, kao i svojim iskustvom doprinijeti da naša mlada i perspektivna ekipa postigne još bolje rezultate. Vjerujemo da će uz vrhunski rad i igre u našem kluba, Dragan Drašković ponovo steći status standardnog reprezentativca Crne Gore – saopštili su iz uprave kluba Jadrana.

Kako navode ovim pojačanjem i već objavljenim dolaskom Boris Zlokovića ovo je doprinos povratku crnogorskih reprezentativaca i koncentraciji vrhunskih igrača u domaćim klubovima.
Ovim pojačanjem klub zaključuje sastav i vaterpolo ekipe, te nakon dugo vrema ekipa će biti isključivo sastavljena od igrača koji su ponikli u našem klubu te Draganom Draškovićem koji je domaći igrač, bez inostranih pojačanja.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code