Početna Politika Dragan Lepetić: Ne osnivam novu partiju, mladi članovi Matice Boke možda

Dragan Lepetić: Ne osnivam novu partiju, mladi članovi Matice Boke možda

15

Dio mlađih članova NVO Matica Boke osnovaće grupu građana koja bi trebalo da učestvuje na predstojećim lokalnim izborima, ali će se o eventualnom osnivanju i učešću oglasiti naknadno saopštenjem.

Reagovanje predsjednika UO Matice Boke, Željka Komnenovića, da neka nova partija pokušava da koristi simbole i platformu rada Matice Boke bilo je indirektno upućeno jednom od članova Matice, Draganu Lepetiću, čiji bi sin trebalo da bude jedan od organizatora nove grupe građana, potvrdio je za Radio Jadran, advokat, bivši predsjednik Osnovnog suda u Herceg Novom, Dragan Lepetić.

Picerija i restoran

“Predsjednik UO Matice Boke, Željko Komnenović, nije našao za shodno da te ljude pozove i objasni o čemu se radi, jer je navodno načuo da je jedan od njih, moj sin Stefan i njegovi prijatelji, koji su bili članovi Nove. On je zakazao sastanak sa dnevnim redom “Aktuelna situacija i razno”, vjerovatno želeći na neki način da se obračuna sa mnom, da bi me napao na Upravnom odboru, jer je čuo da osnivam neku partiju. Ja sam na to kazao da je trebalo da pozove te ljude i provjeri informacije, a ne da napada oca čovjeka od 32 godine”, pojašnjava Lepetić.

On dodaje da je to što radi  Komnenović „van pameti“, ali, kako kaže, nije želio mnogo da “talasa” i da se oglašava da ne bi načinio Matici bilo kakvu štetu, „jer vrijeme će o svemu najbolje pokazati“.

Lepetić je demantiovao bilo kakvu povezanost sa formiranjem nove grupe građana, navodeći da je saopštenje NVO Matica Boke dato na osnovu indicija, bez prethodne provjere tačnosti navedenog. Jer, kako kaže Lepetić, niko nije ni provjerio ni dokazao da li su simboli Matice Boke bilo gdje upotrijebljeni ili zloupotrijebljeni.

Matica Boke se, podsjećamo, kao nevladino, nadnacionalno i nadstranačko udruženje ogradila od svih aktivnosti nove građanske liste koja je najavila učešće na predstojećim izborima u Herceg Novom.

15 Komentari

 1. @Anonymous,
  Vama, partijskim vojnicima, je izgleda tesko shvatljivo da neko moze razmisljati i svojom glavom. Komentarisati pozitivno sto mu se svidi. Kritikovati ono drugo. Ne samo po partijskom zadatku lupati po tastaturi i udarati minuse. Al’ dobro, kazu da se ponekad dobije i sendvic :).

  4
  9
 2. Ovo je samo još jedan način da se nesretnim srbima usitne glasovi na slijedećim izborima. Ne mogu da vjerujem da ovo neko može da proguta. Sva sreća ja sam Crnogorac.

  14
  5
 3. Sto nisu uzeli odgovarajuce ime “Diletanti Boke”, sto bi im najvise odgovaralo.
  Poslijedica DRK-ove vladavine je da sada svako hoce da se “malo oproba” u politici!

  26
  3
 4. Gospodo iz liste na celu sa lepeticem zuckom micunom zidarima i ostalim majstorima iz zanatske ustanove kod doma zdravljaa bolje da sjedite doma jer i kuci vas nece glasa!!!

  31
  6
 5. Bravo Dragane.Treba postaviti pitanje za koga tag gospodin Komnenovic radi?Napada grupu građana koja još nije dala zvanično saopštenje da postoji.To je kao da napada vazduh.Mora da pretenduje na tvoje mjesto u Matici Boke.

  6
  25
 6. Samo tako braco Srbi, ne daj Boze da se slozite ili bar ne brukate!Kakvu sliku o sebi i narodu dajete!Da li ste mogli raspraviti bez javnosti o ovome?Da li je mladjani sin(od 32god)mogao nazvati predsednika Matice i najaviti mu nesto?

  27
  5
 7. Ha, Matica Boke, o cemu se tu uopste radi, sama formulacija NVO ostavlja dosta za spekulacije i komentare, dobronanjerne i manje dobronanjerne.

  12
  5

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code