Početna Politika Dragan Šimrak: Onemogućiti zloupotrebu vlasti do izbora

Dragan Šimrak: Onemogućiti zloupotrebu vlasti do izbora

9

Političku situaciju u Herceg Novom koju boje nastojanja DPS-a da se održi na vlasti do prijevremenih izbora, ali i pokušaji njihovog bivšeg koalicionog partnera građanske grupe Izbor da objedini opoziciju i smjeni čelnike Opštrine i Skupštine iz DPS-a komentarisao je i predsjednik OO SDP-a, Dragan Šimrak.

–  U ovoj fazi nakon skraćenja mandata i već izvjesnih izbora je najvažnije obezbijediti slobodno i demokratsko izjašnjavanje građana. A jedan od uslova za to je da se onemogući onima koji su u proteklom vremenu bili na vlasti i naravno zloupotrebljavali je u partijske svrhe da to rade i u naredna dva-tri mejseca – kaže Šimrak.

SDP će, ako se stvore uslovi, svakako dati doprinos da se dođe do rješenja, dodaje on.

–       Nećemo svakako ni dozvoliti da se smjenom DPS-a ostvari zauzimanje DPS-ovih mjesta onih koji su lošom politikom taj isti DPS doveli na vlast. Ako su nam stvarni cilj pošteni izbori i ako postoji politička volja to mogu sprovesti samo oni koji nemaju hipoteku dosadašnjeg upravljanja Herceg Novim i čijih kadrova nema trenutno ni u izvršnoj niti u zakonodavnoj vlasti u Herceg Novom – poručuje Šimrak.

9 Komentari

  1. E, ako je iko zloupotrebio vlast Vi ste , pa sad ne moze vise niko!Najlicemernija stranka koja postoji kod nas, bolje ćutite i šlepajte se i dalje uz nekoga!

  2. Šimrak je sa DPS ,mnogo zaradio ,napravio imperiju,postao stručnjak za vozove, a sada prića protiv njih. Mnogo je. Mislim da bi, ipak nekima bilo bolje da ćute,jer zaista nemaju nikakvo pravo da kritikuju

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code