DRAGAN ŠIMRAK (SDP): DA SU BILI IMALO ODGOVORNI I RANIJE BI SKRATILI...

DRAGAN ŠIMRAK (SDP): DA SU BILI IMALO ODGOVORNI I RANIJE BI SKRATILI MANDAT SKUPŠTINI

135
0
Podijeli

Socijaldemokratska partija, odnosno njena dva odbornika, nijesu prisustvovali današnjem skupštinskom zasjedanju, ali se predsjednik hercegnovskih Socijaldemokrata, Dragan Šimrak, oglasio saopštenjem.

“Danas se, neodržavanjem Skupštine potvrdilo, ono što Socijaldemokratska partija priča puna dva mjeseca. Lokalna vlast je zahvaljujući krizi u odborničkom klubu SNP-a blokirana već duže vremena. Da su i malo odgovorni prema građanima davno bi skratili mandat Skupštini i prekinuli ovu agoniju.
Štete koje su nastale usljed blokade u radu većine javnih ustanova i preduzeća u nadležnosti opštine uslovile su da je Herceg Novi potpuno nespremno dočekao ovu turistiičku sezonu, što će imati dugoročno štetne posljedice za sve naše građane.
Skupština optšine Herceg Novi već peti put nije imala kvorum za rad i valjda je sada svima jasno da aktuelna vladajuća koalicija na čelu sa Obradom Gojkovićem i SNP-om više nema podršku u Skupštini opštine.
Odbornički klub SDP-a ponovo poziva sve odborničke klubove da se hitno iznađe rješenje kojim bi se, koliko-toliko smanjila šteta koja je već nastala”, zaključuje Šimrak.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code