Dragan Šimrak (SDP-URA): Ako poziv za pregovore stigne, izjasnićemo se

Dragan Šimrak (SDP-URA): Ako poziv za pregovore stigne, izjasnićemo se

2967
5
Podijeli

Koalicija SDP-URA, koju je predvodio predsjednik OO SDP u Herceg Novom, Dragan Šimrak, osvojila je jedno odborničko mjesto u budućem sazivu lokalnog parlamenta. Očekivali su više.

Povjerenjem koje su im poklonili građani na jučerašnjim izborima ipak neće biti “tas na vagi” u budućim koalicionim pregovorima, ali mogućnost da budu eventualno pozvani za koaliranje, nije isključena.

Picerija i restoran

Tim povodom, nosilac liste Dragan Šimrak, danas nije želio ništa da komentariše. Jer, utiske još  sumiraju i o svemu je rano govoriti.

– Ne bismo komentarisali ništa prije poziva. Još nije ništa konkretizovano. Utisci se još sliježu, tako da poziv koji nijesmo dobili ne možemo komentarisati. Eventualno, ako poziv stigne, tada ćemo dati komentar, kazao je kratko Šimrak.

Takođe, on nije želio da priča ni o potencijalnim uslovima kojima bi obezbijedili mjesto u budućoj koalicionoj vlasti, pa ni to da li bi njihovo mjesto u vlasti u Novom moglo biti uslovljeno opstankom vladajuće koalicije u Kotoru i Budvi.

5 Komentari

  1. Kako vas nije sramota ..Potrosili ste ogromne pare i sad cutite.O jadu ste zabavili sa provokatorskim porukama i tel.pozivima i to u toku izbornog dana.A sad adio…Sramota .A ovu drugu partiju je i smijesno pominjati.

    23
    6

Ostavite komentar

*

code