Dragan Šimrak: Stop za prodaju zemlje na Luštici, Mamule i Instituta

Dragan Šimrak: Stop za prodaju zemlje na Luštici, Mamule i Instituta

14
Podijeli

S obzirom da se u novskoj javnosti često postavlja pitanje kako vlast sa dosta ideoloških razlika uspijeva da funkcioniše, odbornik SDP/URA, Dragan Šimrak, je objasnio da je to dobra demokratska praksa u razvijenim društvima:

– Mi dokazujemo da ideološke razlike nisu problem za dobro funkcionisanje grada na dobrobit grada. Zadatak ove lokalne uprave je prvenstveno da zaustavi višedecenijsko propadanje Herceg Novog. Imamo sreću da prethodna vlast, ”Marovićeva koalicija”, nije imala priliku da ispuni svoj mandat. Jer, imali bismo mnogo veću štetu od trenutne – ustvrdio je Šimrak.

Picerija i restoran

Obećao je da će kroz skupštinske odluke u naredom periodu zaustaviti poharu koju je uradila prethodna vlast:

– Vrlo brzo ćemo poništiti odluku koja se odnosi na prodaju 486 hiljada kvadrata na Luštici, koje je prethodna vlast ponudila Savjetu za privatizaciju, najviše odgovornom za poharu Herceg Novog. Uslijediće brzo i promjena odluke-podrške prošlog saziva parlamenta Herceg Novog za prodaju Mamule i Instituta Igalo – najavio je Šimrak.

14 Komentari

 1. Nevjerovatno covjek ima misljenje i komotno ga iznosi. Ili mu i ovo sastavljaju kolege iz koalicije a on muci i potpisuje. Dje su ti kadrovi silni, Dragane? Je li istina da si jedinog funkconera udomio u Kotor jer ti u HN nisu dali? Ajmo o tome malo.

  7
  3
 2. Ne interesuje nas što će oni stopirat,nego što će pokrenut da radi i da narodu koristi.Lako je vući nazad,ali uzbrdo je muka.Još ne viđosmo da novska vlast nešto radi korisno,samo da zabranjuje,stopira,svađa,prkosi.Prava vlast bi pomirila sve ljude u interesu naroda ovoga grada.

  10
  3
 3. Šimrak će uskoro imati priliku da reaguje i spriječi donošenje nezakonitih odluka ovog saziva Skupštine. E baš da ga vidimo na djelu!

  16
  2
 4. Ovaj je Željeznicu Crne Gore digao iz mrtvih. Bio si 18 godina vlast majstore. Nećeš se oprati pored Miće.
  Misliš da je Novi zaboravio Merkato i tvoje kombinacije

  45
  3
 5. Ne znam sta Simrak ima da pominje Marovica? Pa sdp je bio sa njim u koaliciji 17 godina. Misli Simrak da je narod toliko zaboravan. A i ove pohare sto pominje. Nije bilo vece pohare od Sdp-a

  42
  5

Ostavite komentar

*

code