Druga faza Instituta otvara vrata za 800 karatista

Druga faza Instituta otvara vrata za 800 karatista

2280
11
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Sportski centar Igalo ugostiće od petka do nedjelje oko 1000 mladih karatista, koji će se boriti za naslov prvaka Balkana u kategorijama kadeta, juniora i mlađih pionira. Karatisti, delegati, sudije, njih oko 800, biće smješteni u Drugoj fazi Instituta Igalo, informiše direktor marketinga Instituta Igalo, Nikola Mračević.

Dolaze takmičari iz Slovenije, Makedonije, Bugarske, Turkse, Kosova, BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, a u najavi su još i karatisti iz Albanije i sa Kipra.

Picerija i restoran

– Sjutra očekujemo oko 30-35 sudija, delegata i organizatora. Svi učenisci, odnosno karatisti biće smješteni preksjutra, 7. decembra. Boraviće na tri noći, 7, 8. i 9. decembra – navodi Mračević.

Kako je kazao, svi učesnici Balkanskog prvestva u karateu biće smješteni u drugoj fazi Instituta, jer je prva popunjena do posljednjeg kreveta pacijentima koji usluge koriste preko Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje. Njih je trenutno 380 na rehabilitaciji u ovom dijelu Instituta, što je rekordan broj za decembar, naglašava Mračević. Stari stacionar  Instituta radiće do 23. decembra.

Balkansko prvensto u karatetu za kadete, juniore i mlađe pionire biće održano u Sportskom centru Igalo od 8. do 10. decemra, a u okviru prvenstva biće održan i sudijski brifing, kao i polaganje testova za balkanske sudije.

11 Komentari

  1. Tuga kad imate takav objekat a morate stalno da otvarate i zatvarate vrata 😀 Tužno da ne može biti tužnije…. Da pitamo ove iz DPS-a šta to u Crnu Goru radi , osim klinika za odvikavanja od depresije ? Pardon , njihovi funkcioneri koriste ove iz Beograda
    18    15
  2. Oce li biti plata u ovu nesrecnu Opstinu ove nedjelje ili ovaj mjesec uopste ili JE ODLAZECA VLAST VEC SVE POKRALA I POTROSILA NA PUTOVANJA ! ! ! !
    16    4

Ostavite komentar

*

code