Početna Promo Drugo izdanje studentskog časopisa „Menadžer“

Drugo izdanje studentskog časopisa „Menadžer“

0

Studentski parlament Fakulteta za menadžment iz Herceg Novog, izdao je drugi broj studentskog časopisa „Menadžer“. Studenti su i ovog puta za čitaoce pripremili mnoštvo interesantnih članaka, iz oblasti obrazovanja, sporta, kulture i biznisa. Članci su najvećim dijelom produkt studenata, ali i profesora i saradnika Fakulteta koji su se odazvali pozivu i pisali o aktuelnim temama iz oblasti njihovog interesovanja.

U novom broju časopisa studenti su imali priliku da intervjuišu predstavnike privrede i lokalne uprave, kao i profesore i svoje kolege. U saradnji sa Opštinom Herceg Novi, postavili su pitanja sekretarki Sekretarijata za kulturu i obrazovanje Ani Zambelić Pištalo, koja se odnose na regulisanje omladinske politike na lokalnom nivou, i Suzani Memarović, sekretarki Sekretarijata za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo, o mogućnostima za razvoj ženskog preduzetništva u Herceg Novom.

Pored navedenog, u novom broju “Menadžera”, na pitanja studenata odgovarala je Kristina Kirova, HR menadžerka rizorta „Aman” Sveti Stefan, koja je otkrila zašto je misija rizorta da gost otputuje sa osjećajem da je bio u domu dobrog prijatelja, kao i selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, trener PVK „Jadran“ i alumnista Fakulteta, Vladimir Gojković.

Sa Fakulteta za menadžment poručuju da je studentski časopis „Menadžer“ namijenjen ne samo studentima Fakulteta, već i ostalim studentima i široj javnosti.

Časopis možete pogledati u elektronskoj formi

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code