Početna Društvo DRŽAVLJANI BiH OPLJAČKALI RESTORAN “TRAKTIR”

DRŽAVLJANI BiH OPLJAČKALI RESTORAN “TRAKTIR”

0

Službenici Ministarstva unutrašnjiih poslova – Uprave policije, Centra bezbjednosti Herceg Novi su, danas dopunili krivične prijave protiv dva državljanina Bosne i Hercegovine V.Š. (28) iz Bileće i M.N. (24) iz Trebinja, zbog osnovane sumnje, da su počinili krivično djelo teška krađa na štetu ruskog državljanina V.A.

Sumnja se da je V.Š. koji je 20.februara ove godine u Sutorini bio angažovan na fizičkim poslovima u ugostiteljskom objektu „Traktir” – vlasništvo oštećenog, došao do ključa kancelarije koja se nalazi u sklopu ovog objekta. U njoj se nalazio metalni sef sa novcem. Po prethodnom dogovoru sa M.N. on je ostavio otključana vrata kancelarije, kako bi kasnije obojica mogli da uđu.
M.N. je, kako se sumnja, potom došao u ugostiteljski objekat sa brusilicom i zajedno sa V.Š. ušao u kancelariju, gdje su uz pomoć brusilice oštetili gornji dio metalnog sefa i iz njega otuđili novac u različitim valutama i to: 7.850 eura, 700 rubalja i 400 šekela. Potom su se udaljili.
Policijski službenici su o događaju obavijestili nadležno državno tužilaštvo, izvršili uviđaj i izuzeli tragove koji će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code