Početna Sport Državno prvenstvo u odbojci na pijesku u Nikšiću i Herceg Novom

Državno prvenstvo u odbojci na pijesku u Nikšiću i Herceg Novom

1

Odbojkaški savez Crne Gore u okviru projekta „Raširimo mrežu“(Expand the Net), organizovaće turnire u odbojci na pijesku u Nikšiću, na Krupcu od 6-8. jula i u Sportskom centru Igalo, poslije sedam dana. To će istovremeno biti Otvoreno prvenstvo Crne Gore u odbojci na pijesku.

Ilustracija

Prvo takmičenje te vrste ikada organizovano u Herceg Novom najavljeno je na terenima Sportskog centra Igalo, u subotu i nedjelju, 14. i 15. jula.

Picerija i restoran

Inicijativom direktora Sportskog centra, Radovana Ralevića nedavno su pokrenuti adaptacija i uređenje terena za odbojku na pijesku, koji je sada napravljen po svim standardima za državna takmičenja, saopšteno je iz Sportskog centra.

– Ideja je da se pokrene jedna nova priča i aktivira ovaj olimpijski sport prvi put u Herceg Novom. Uvertira u planiranu Opštinsku ligu biće državno prvenstvo Crne Gore. Presrećan sam što ispisujemo nove stranice sporta u svom gradu, kojeg obožavam – kaže direktor Ralević.

On dodaje da je ovo tek početak, te da želi da „pomjeri granice sporta“, kako bi, prvenstveno omladina, pa i ostali osjećali Sportski centar Igalo kao svoje mjesto za razonodu, druženje, zabavu i doživljavali ga kao svoju veliku sportsku porodicu.

Zato poziva na spektakl 14. i 15. jula u Sportski centar Igalo.

Generalni sponzor turnira je hotel „Play“, a pokrovitelji Opština Herceg Novi, Odbojkaški savez Crne Gore i Sportski centar Igalo.

Projekat „Raširimo mrežu“ podržali su Svjetska i Evropska odbojkaška federacija.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code