Početna Politika „Drž’te lopova“ ori se Podgoricom, a ne Herceg Novim

„Drž’te lopova“ ori se Podgoricom, a ne Herceg Novim

0

Ako je vjerovati novinskim izvještajima, koalicija DPS – SD predala je danas u Herceg Novom listu sa trideset tri kandidata za odbornike iz DPS i dva kandidata iz SD. Ako Socijaldemokrate žele da pričaju o „poraznim brojkama“ počnimo sa tom da imaju kandidata za odbornike jednako koliko i slova u skraćenici.

Na predstavljanju liste, navedena koalicija je isturila jednog od to dvoje kandidata (kandidat S ili kandidat D, nismo sigurni) da nonšalantno, neargumentovano i krajnje nadmeno napadne rad vladajuće strukture u prethodnom mandatu.

E pa, kandidate S ili D, želimo da vam odgovorimo da se u Herceg Novom radilo i te kako dobro, i to se radilo ravnomjerno i u svim njegovim dijelovima! Radili bismo i mnogo više da vašim partijskim i koalicionim kolegama nije preča fotelja u Podgorici od prosperiteta Herceg Novog, pa se rutinski zahtjevi i saglasnosti gube na najčudnijim mjestima u najskrivenijim fiokama ministarstava.

Ni najgora finansijska situacija u državi u istoriji, niti sve opstrukcije vaše koalicione Vlade ni svjetska pandemija i nevjerovatno zatvaranje zemlje nisu nas spriječili da ono sredstava što je bilo na raspolaganju uložimo upravo u saniranje infrastrukture, u uljepšavanje grada, i rješavanje akutnih problema. I tek smo počeli! Smijenili smo generacije, udahnuli novi život Herceg Novom i otvorili sva vrata građanima za njihove inicijative i predloge. Ova gradska vlast je narodna za razliku od one odnarođenje koja je vladala državom TRI decenije, i ostavila ČETIRI milijarde minusa… ako ćemo o „poraznim brojkama“.
Ako se pitate kako smo uspjeli, pa reći ćemo vam. Lako! Jer nismo lopovi. Jer je grad na prvom mjestu. Jer u tom gradu živimo. A, kako se to u Herceg Novom živi? Živi se i diše slobodno! Što se uskoro neće moći reći za mnoge od vaših stranačkih i koalicionih kolega.

Politički marketing