Dubrovčanima predstavljena crnogorska ponuda za Novu godinu i zimu

Dubrovčanima predstavljena crnogorska ponuda za Novu godinu i zimu

3
Podijeli

Lokalne turističke organizacije u saradnji sa NTO-om, prezentovale su danas u Dubrovniku ponudu za Novogodišnje praznike, u okviru aktivnosti na promociji zimske turističke ponude u regionu. Dubrovniku su prethodile prezentacije u Beogradu i Sarajevu.

Konferenciju za medije u Gradskoj kafani na Stradunu organizovala je TO Kotor u saradnji sa NTO, Turističkim organizacijama Herceg Novog, Budve, Bara, Tivta i Podgorice, te hotelskom grupom Montenegro Stars.

Picerija i restoran

U ime TO Herceg Novi, Novogodišnju ponudu predstavila je Bojana Živković.

Iz NTO-a su saopštili da je trend rasta interesovanja hrvatskih turista nastavljen i u ovoj godini, kada je za deset mjeseci ostvarena oko 17 odsto bolja posjeta turista.

Promocija u regionu nastavlja se sjutra, prezentacijom aktuelne zimske turističke ponude u Trebinju.

3 Komentari

  1. Lijepo je da se uspostave odnosi komsijski dobri izmedju Novljana i Dubrovcana koji su vijekovima odrzavani..Nije podgorica komsijski grad Novome nego Dubrovnik.
    I nadam se da cwopet Konavljani poceti da prodaju svoje proizvode na pijaci u Igalo!

  2. Ko je uopste u DU prenio nešto sa ove prezentacije?Da bi se nesto nudilo treba biti kvalitetno u svakom pogledu.Šta to mi nudimo?Riblju Čorbu Dubrovčanima??Znate stavove frontmena.Plato ispred Hotela Igalo??Pa dajte malo razmislite prije nego nešto uradite.Ne brukate se samo vi.Brukamo se svi.Izbor programa.lokacija i drugo je stvar onog ko organizuje.Meni se može ne sviđati ali to nije bitno.Samo morate znati i naći mjeru što kome nudite,da li ćete ispuniti očekivanja ili ćete na duže staze izgubiti povjerenje.

    9
    2

Ostavite komentar

*

code