Početna Promo „Duh Italije na našem pragu“

„Duh Italije na našem pragu“

2

Inspirisani nedeljom Italijanske kuhinje u svjetu, Casa del Mare Mediterraneo i Bocasa restoran napravili su posebnu gastro ponudu za sve one kojima nedostaju putovanja i žele osjetiti duh Italije na našem pragu.

Foto: Casa del Mare

Na Bocasi je aktivan poseban jelovnik sa italijanskim jelima, uz naglasak na domaćoj pašti, i posebnim   tradicionalnim   italijanskim specijalitetima,  grapama,  limonćelu,   najfininjim italijanskim vinima i neodoljivim dezertima kao neizostavnom završetku svakog italijanskog objeda.

Bocasa  restoran takođe nudi poseban PASTA MASTERCLASS, na kojem će vas njihov kuvar povesti  na  nezaboravno  putovanje  procesa  pravljenja  pašte  uz prezentaciju   vrijednu pamćenja.

Paket  meni  koji  u  sebi  nosi  uživanje  uz  italijansku  zakusku,  3  vrste  pašte, degustaciju vina i sufle od pistaća. Sve po cijeni od 35€ po osobi. Ponuda važi za rezervaciju minimum dvije osobe.

Za sve one koji žele da otputuju na nekoliko dana, ali ne tako daleko, u ponudi je i poseban gastro paket koji obuhvata 3 noćenja u komfornim sobama sa pogledom na more. U paket je takođe uključena i  radionica izrade domaće pašte,prema  posebnoj  recepturi  italijaskog Mišelin  star  šefa  Erosa  Picca. Nakon  toga  slijedi  degustacija pašte,  uživanje  u  privatnoj projekciji filma inspirisanog Italijom u multimedija sali, poseban prostor za igru za najmlađe, večeru uz 4 slijda uz posebne ukuse kojima se svi raduju. Cijena ovog paketa je promotivna i iznosi 115€ po osobi.

Boka bay, Montenegro   +382 69 700702 info@casadelmare.me  casadelmare.me

2 Komentari

  1. Zašto onda nisi prisustvovali dogadjaju…… Ma koji italijani imamo mi top kuvar samo ih treba adekvatno platiti da vidiš šta sve znaju…… Ahahah

    2
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code