Početna Društvo Đukanović čestitao Dan opštine Herceg Novi

Đukanović čestitao Dan opštine Herceg Novi

14

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 28. oktobra – Dana Opštine Herceg Novi, predsjedniku Stevanu Katiću, predsjedniku Skupštine opštine Nikoli Samardžiću, odbornicima, svim građanima Herceg Novog i učesnicima svečane sjednice uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

Foto: predsjednik.me

Praznik je prilika za podsjećanje na sve žrtve i herojske podvige onih koji su u slavnoj jugoslovenskoj NOB donijeli slobodu Herceg Novom, za podsjećanje na sve koji su decenijama doprinosili i doprinose razvoju i napretku jednog od najljepših jadranskih bisera, po kome je Crna Gora prepoznatljiva kao atraktivna turistička destinacija, navodi se u čestitki:

„Upravo Herceg Novi predstavlja primjer uspješne državne politike, fokusirane na razvoj visokokvalitetnog turizma. Strateški pravci daljeg razvoja zacrtani u prostornom planu opštine dobar su osnov za zajedničko djelovanje državnih organa, lokalne uprave, investitora i svih drugih subjekata, što uz odgovoran odnos prema prirodnim potencijalima i bogatom istorijskom i kulturnom nasljeđu otvara realne perspektive za bolji i kvalitetniji životni standard današnjih i generacija koje dolaze. Uz benefite i od vanjskopolitičkih uspjeha države, članice NATO i lidera u pregovorima za članstvo u EU, realno je očekivati da Herceg Novi završetkom započetih projekata i privlačenjem novih investicija, kroz valorizaciju raspoloživih resursa, uspješno sanira posljedice pandemije COVID-19 i dinamizira svoj razvoj na dobro svojih građana i cijele Crne Gore“, kaže se na kraju čestitke.

14 Komentari

 1. Ovo je danas bilo najveće dostignuće Hercegnovskog DPS-a. Kada predsjednik hercegnovskog DPS-a čestita, bukvalno su onemogućeni komentari, a kada Milo čestita onda su komentari dozvoljeni. Sada je pitanje, ko je stariji, kokoška ili jaje?

  2
  1
 2. Ajde molim te presednice zaobidji nas i molim te povedi ove iz Novoga i iz vlasti i opozicije sa sobom sto dalje od nas i sve ti oprastamo ali samo ako se ne vrate nikad ni ti ni svi oni.

  Hvala unapred

  8
  6
 3. Kako god, ipak je gospodin i predsjednik.Herceg novi iako ne priznaje Crnu goru je dio drzave (htjeli to ili ne )- a ovaj nas se nije udostojio cestitat praznik drzave..

  31
  39
 4. pusti se ti HN , dosta si nam zla nanio ! Unistio si Brodogradiliste , HTP Boku , Juzni Jadran , Prodao Mamulu….
  ni jedan okupator tako nije Boku i novi unistio.

  48
  21
  • Grad ti je unistio SNP i koalicija 4 c bilo ti to pravo ili ne oni ga vode 30 godina najnesposobniji i cisto komunisticko korumpirana ekipa pod plastom laznog rodoljublja i srpstava pod mantijom popova sa kokardom na glavi .Pozdrav sa Kosova i srca nekadasnje srpske pokrajine .

   9
   6

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code