Dukić 35. u zlatnoj, Les 16. u srebrnoj grupi u finalnim jedrenjima

Dukić 35. u zlatnoj, Les 16. u srebrnoj grupi u finalnim jedrenjima

370
1
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Posljednjeg dana Svjetskog prvenstva u jedrenju za klasu laser, u Splitu, naš jedriličar Milivoj Dukić zauzima solidnu 35. poziciju u konkurenciji od 147 takmičara iz 52 zemlje, kazao je iz Splita za Radio Jadran predsjednik JK “Jugole Grakalić”, Predrag Vukčević.

– Juče smo na obalu došli u sumrak, nakon 3 trke. Danas su na programu još dvije. Puno je raznih dešavanja za posljednjih 6 dana koja su uticala da Mićo nema bolji plasman – kazao je on ne precizirajući nepovoljnosti s kojima se suočavao Dukić.

Picerija i restoran

Milivoj Dukić finalne trke jedri u zlatnoj grupi, pošto je kvalifikaciona jedrenja završio na 32. poziciji.

Iz Dukićevog stručnog štaba su poručili da su, bez obzira na plasman, zadovoljni njegovim jedrenjem te da bi plasman među 25 najboljih bio veliki uspjeh za crnogorsko jedrenje.

Drugi predstavnik naše zemlje na Svjetskom prvenstvu u Splitu, Igor Les iz JK “Delfin” iz Tivta, finale jedri u srebrnoj grupi, a nalazi se na 16. poziciji.

1 komentar

  1. Koliko ovaj momak daje nerealna obecanja da ce biti medju 10 i slicno a uvijek razocara.Koliko je para ulozeno u njega to je nevjerovatno.Bacene pare
    4    9

Ostavite komentar

*

code