Početna Društvo Duško Knežević: Kasno Marko(vić) na Kosovo (Meljine) stiže

Duško Knežević: Kasno Marko(vić) na Kosovo (Meljine) stiže

12

Povodom izjave premijera Duška Markovića oko Bolnice Meljine nakon sastanka sa predstavnicima Sindikata, predsjednik Atlas Grupe dr Duško Knežević ocjenjuje da je lijepo čuti da premijer saopštava da svako rješenje za bolnicu Meljine mora biti apsolutno pravno utemeljeno.

– Nudili smo prije godinu model za rješavanje statusa Bolnice, nudili poravnanje i uložili i strpljenje i dobru volju da se dogovorimo oko održivog rješenja koje će bolnicu i njene zaposlene sačuvati. Umjesto rješenja suočili smo se sa nezakonitim uvođenjem stečaja i pravnim nasiljem koje je sproveo Blažo Jovanić, poslušnik familije Đukanović koga su postavili za predsjednika Privrednog suda. Ignorisao je stavove Apelacionog suda i pošto poto htio da se, na štetu Bolnice Meljine, zaposlenih i građana Herceg Novog, obračuna sa Duškom Kneževićem. Kao što znate, to je uradio sa svojim stečajnim upravnikom Sašom Zejakom i tadašnjom direktoricom Oliverovom Mihajlović-Elez, stvarajući kriminalnu grupu, zbog čega smo protiv njih podnijeli krivične prijave – saopštava Knežević.

On tvrdi da su i dalje posvećeni pronalaženju rješenja, samo što je sada situacija komplikovanija.

– Sva aktiva Atlas Grupe u Crnoj Gori nalazi se kao zaloga u jednom investicionom fondu koji finansira moje aktivnosti, advokatske timove, borbu protiv diktatorsko-kriminalnog režima i Vašingtonsku arbitražu pred kojom tražimo preko 500 miliona eura odštete zbog progona Atlas Grupe i štete koja joj je nanijeta. Mislim da sa njima dogovor neće biti tako lak i jednostavan, kao što je mogao da bude prošle godine. Osim toga, za sve opcije bih, ipak, morao da se konsultujem sa mojim partnerom u privatizaciji Meljina Milom Đukanovićem i njegovim izvršnim direktorom Budimirom Šegrtom – ističe Knežević.

Zbog svega toga, on se kako kaže, plaši da kasno Marko(vić) na Kosovo (Meljine) stiže.

– Svakako se nadam da Marković neće, kao Blažo Jovanić, posezati za pravnim nasiljem i kriminalnim potezima oduzimanja imovine Atlas Grupe bez osnova, kao što je urađeno sa Atlas bankom i IBM bankom”- zaključuje on.

12 Komentari

 1. Koliko znamo svi radnici te bolnice postuju i podrzavaju Zejaka. Izgleda da je DK naisao na nekoga ko moze da ukapira sta je sve radio….

  7
  1
 2. Ima li ovaj lik malo srama,da li se zacrveni nekada-ovo je strasno on da nekome da kaze da se kriminalno udruzuje – u pocetku sam mu malo vjerovao a sada ni rijec kada izusti-sram te bilo godina koje imaš

  23
  3
 3. Ajde sto zajeb..as drzavu ali to isto radis i sa nama građanima, sve sto si dotakao unistio si, pričas Novljanima o dr. Elez, jesi li ti lud?Izgleda da dajes autogolove sebi. Mali je grad i svi znamo ko je kakav,o ,ti da pricas o kriminalnom udruzivanju,zemljo otvori se!!! Dobrota se tebi smješi ,poludio si !!!

  27
  5
 4. Dzabe je to pricati Novljanima, oni uvjek pokusavaju obuti lijevu cipelu na desnu nogu i obratno.Treba bolnicu graditi iznova sa cistim papirima da nam se ne desi da nasa djeca i unucad za tridesetak godina opet ostanu bez bolnice kao mi.Bez da ulazim u polemiku kako je ovaj covjek dosao do imovine i bolnice Meljine, stvar je pravno toliko komplikovana da je nece moci rijesiti ni Ujedinjene Nacije a ne sudovi u ovom nasem bijednom montenegru. Jer previse je igraca koji su se ugradili ili se ugradjuju u ovu cijelu pricu, malih i velikih.A vrijeme prolazi.Osnova sredjenog sistema i socijalnog drustva je pravo na lijecenje i mogucnost lijecenja, to definitivno Herceg Novi nema i nece imati u dogledno vrijeme.

  19
  6
 5. A vi ste DK radili inače SVE na pravnim osnovama??????? Kad se spomene bolnica Vas bi trebalo da bude sramota. Nikad Vas nije ni interesovala zato spašavajte svoje banke i hotele, u zdravstvo i školstvo ne dirajte, tu za Vas nema posla s obzirom da ste se ozbiljno zaigrali!

  23
  3
 6. I to kako treba oduzimati, kako došlo, tako pošlo.
  Što o tom partneru nijesi pričao kada si kupovao bolnicu nekakvim bezvrijednim papirima, kada si sa sebi sličnim Mugošom istrčavao sa jahte sa olinjalom Pamelom.

  22
  2
 7. Pa to je tvoje bilo, dovodio si Pamelicu, predstavio nas kao seljake, isto si ti Knezevicu pobrkao loncice,treba ti bolnicka pomoc, ali u Dobrotu! Nije u pitanju jedna godina nnego deset pa da nisi mogao naci rijesenje!

  27
  3
 8. Samo kada Knezevic ne bi pokusavao da bude duhovit I budalastim floskulama zamastrakavao svoju lupestinu. Posebna je prica o medijskom prostoru koji dobija kao lice sa Interpolove potjernice sto je presedan
  Postoji osnovama sumnja da Knezevic svoja pisanija lijepo potkrepljuje sa londonskih i malteskih racuna onima koji ih objave.

  22
  4
 9. Moj Duško,
  Doktorica Elez je jedno čestito stvorenje. Kad takvu osobu miješaš i blatiš sa svojim bivšim prijateljima, ne vjeruje ti niko ni za njih da su lupeži. Tebi je normalno da neko radi u nenormalnim uslovima i bez plate. Uvrijediš se kad neko traži što je zaradio?
  Nije lijepo. I govori o tebi, ne o čestitim ljudima koji ovu bolnicu još drže na površini, a samo oni znaju kako. Nego, ne pokaza te slavne filmove i slike kojim prijetiš mjesecima. Da se nismo nešto u međuvremenu dogovorili, ha moj Duško, pa je sad dr. Elez problem?
  Žalosno

  34
  9

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code