Duško Knežević: Nije nam oduzeto upravljanje bolnicom Meljine

Duško Knežević: Nije nam oduzeto upravljanje bolnicom Meljine

9
Podijeli

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević kazao je da im je vraćeno upravljanje u bolnici Meljine i da Atlas banka nije u problemima.

“Apelacioni sud je poništio odluku Privrednog suda o uvođenju stečaja, što znači da nam nisu oduzeta upravljačka prava i vraćamo se na upravljanje u bolnicu Meljine. Odluka Privrednog suda treba da bude za mjesec, a u međuvremenu ćemo završiti stečaj”,  kazao je Knežević Pobjedi, nakon promocije platinastog masterkarda u hotelu “Hilton”.

Picerija i restoran

On tvrdi da je Atlas grupa na putu da sa državom nađe zajedničko rješenje za Meljine.

“Bili bismo zadovoljni da istrpimo gubitak koji nije mali, a da Vlada preuzme bolnicu i upravljanje ili da se uradi neka kompenzacija dijelom imovine. To su modeli koji su na stolu i koji još nijesu zvanični”,  objasnio je Knežević.

Vijeće Apelacionog suda prije dva dana je ukinulo odluku o stečaju u kompaniji Meljine kompleks i vratilo predmet na ponovno odlučivanje Privrednom sudu, koji je, kako su mediji objavili, oduzeo upravljačka prava vlasniku zbog opasnosti od otuđenja imovine i uništavanja dokumentacije i ovlašćenja organa firme prenio na privremenog stečajnog upravnika Sašu Zejaka.

Stečaj je uveden početkom avgusta po zahtjevu direktorice bolnice Olivere Mihajlović-Elez zbog duga od 19.040 eura. Međutim, Knežević je Pobjedi kazao da Atlas banka ima visoku likvidnost.

“Klijenti banke nemaju razloga da strahuju. Jedino stečenu aktivu treba da rasporedimo, jer nam je Centralna banka dala rok”,  objasnio je Knežević.

Arapska kompanija Kaspia properti krajem avgusta je naplatila od Atlas banke 12,5 miliona po osnovu pravosnažne presude. Od tada se u javnosti govori da je banka u problemima.

9 Komentari

 1. Lazare, nepričaj gluposti za dr Elez. Ako neznaš, nemoj da komentarišeš! Ako je ko pošten, onda je to dr Elez i ako neko radi za bolnicu i gradjane, onda je to dr Elez. Zato Te molim, ne komentariši kad već nisi upućen u isto/u.

  9
  3
 2. Cesto pomislim kako je dps i svi ovi decenijski jadi koji su sa njima dosli samo ruzan san i da cu da se iz istog probudim i vratim recimo u 1988 godinu

  5
  2
 3. Ovaj nije u stanju da ofarba i okreci objekat to je poso od 300 kg farbe. To bi radnici sigurno uradili a ne da vodi objekat kao sto je bolnica.

  14
  1
 4. Glasajte opet režim na državnom nivou , sa parolom u vašim glavama ” svi su drugi gori” . Druge nismo viđeli ,a ovi nam zemlju sravniše

  13
  5
  • Evo smo te druge najbolje viđeli mi u Novi.!!! Kad vide đe je novi sad a đe je nekad bio drugi glasaju sve samo ne te stručnjake koji su robu promjenili tako sto su kravatu okacili.

   6
   4
   • Bravo pametni , zbog takvih mozgova ćemo uvijek biti tu đe jesmo. Novi nikako ne možeš posmatrati kao izolovani sistem , jer dobro se zna koliko centrala koči razvoj svakog grada koji želi drugačije. Ove ođe uopšte ne branim ,svi oni mute jedni sa drugima ,al bar nisu presuđeni lopovi i vođe kriminalnih grupa. Zaokruži gospodara opet 😀

    6
    1
 5. Naravno da nije. Ne bi Elezica njega izdala. Sve je bila samo farsa. A ona se dobro naplatila od toga i svi znaju kako je sve islo. Kuku nama eto.

  15
  9

Ostavite komentar

*

code