DVA DANA U PORTO MONTENEGRU – SVE KUHINJE SVIJETA

DVA DANA U PORTO MONTENEGRU – SVE KUHINJE SVIJETA

0
Podijeli

porto Restoran MitsuFestival internacionalne kuhinje održaće se 24. i 25. avgusta na različitim lokacijama u Porto Montenegro, saopšteno je iz ove kompanije. Kako pojašnjavaju, delicije šefova kuhinja sa različitih strana svijeta, baziraće se na spoju tradicionalnog i modernog, sa prepoznatljivim gastronomskim identitetima sa različitih meridijana.
“Uz engleski doručak oba dana vikenda od 11 do 14 sati u restoranu “One” serviraće se i besplatan koktel Bloody Marry. Japanski restoran “Mitsu” priprema Kitchen Show, gdje će svi posjetioci biti u prilici da otkriju tajnu pripreme sušija, a one koji žele da probaju ovaj delikates, koji se gustira sa dva štapića, očekuje popust od 15 odsto”.

porto OneLjubitelji italijanske kuhinje moći će da uživaju u ponudi restorana “La Piazza” gdje će se služiti prepoznatljivi italijanski specijalitet The Bucatino all’ Amatriciana, dok će u Al Posto Guista biti služeni pica, biftek i besplatan desert.
“U koncept radnji AM/PM besplatno će se degustirati domaći hljeb, sa pršutom i sirom, začinjen maslinovim uljem, uz koji će dobro doći i čaša vina od najboljih sorti iz crnogorskih vinograda. Istovremeno, ova karakteristična radnja tokom vikenda nudi 20 odsto popusta na hranu i piće”, dodaju iz Porto Montenegra.
Nacionalna kuhinja biće predstavljena u restoranu “Pilo”, od autohtonog njeguškog sira do tuna tartara, uz koji će svi gosti dobiti i besplatnu čašu vina.
“Tu je i slatko-ledena poslastica iz Moritz Eis-a, prirodan sladoled najrazličitijih ukusa – od klasičnih do nepredvidivih kombinacija, po cijeni nižoj za 20 odsto. U vinariji Crush, u subotu od 18 do 20 sati, može se odabrati flaša najboljih mediteranskih vina po specijalnim cijenama”, dodaju iz ove kompanije.

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code