Početna Društvo Dva intervjua na Radiju Jadran sa Dragoljubom Đuričićem: Ništa u životu nisam...

Dva intervjua na Radiju Jadran sa Dragoljubom Đuričićem: Ništa u životu nisam materijalizovao

1

U znak sjećanja na novskog, a svjestkog perkusionistu, Dragoljuba Đuričića, koji nas je juče napustio, na portalu Radija Jadran poslušajte i pročitajte dva intervjua koje je Dragoljub dao za Radio Jadran uoči dva koncerta u Herceg Novom.

U radijskom intervjuu kao gost zabavne emisije “Šufiganje”, autorke i voditeljke Radija Jadran, Jasmine Bjelice, 13. avgusta 2009. godine pred koncert u amfiteatru Dvorane Park, možete čuti zašto Dragoljub nije volio da nosi „farmerice od prošle godine“, zašto je nakon nastupa na regionalnim i svjetskim binama, ipak bilo najteže nastupati u Novom…

U susret koncertu na Škveru sredinom avgusta 2016. Đuričić je za Radio Jadran između ostalog pričao o, nažalost, nerealizovanoj ideji da on, Rambo Amadeus i Vlado Georgiev konačno nešto snime zajedno, kao „Novljani Novljanima“ ali i objasnio kako njegovu kuću „zaobilaze“ ljeti „zvukovi iz Igala“ za koje ne bi trebalo dozvoljavati da „prolaze tunel“.

Dragoljub Đuričić na Škveru: Novljani mogu najviše da pomognu Novom

Podsjetićemo da je Dragoljub Đuričić posljednji nastup u Herceg Novom održao na jubilarnom 50. Prazniku mimoze 2019. godine, nastupajući sa Balkanskom lavinom kao gost na koncertu Zdravka Čolića.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code