Dva Stefana iz Novog zlatni na kik boks turniru u Pljevljima

Dva Stefana iz Novog zlatni na kik boks turniru u Pljevljima

8
Podijeli

Kik bokseri iz Herceg Novog, senior Stefan Biuk i junior Stefan Pavlović osvojili su zlatne medalje na Internacionalnom kupu “Zlatni Kik Bokser 2017”, u Pljevljima proteklog vikenda.

Biuk, kome je ovo drugo takmičenje i drugo osvojeno zlato, borio se u kategoriji low kick do 91kg, dok se Pavlović, kome je ovo tek prvi nastup, okitio zlatom u kategoriji low kick do 60kg, kaže za Radio Jadran njihov trener, Nikola Vico:

Picerija i restoran

– Mogu da budem ponosan na njih, jer su uprkos zarađenim povredama u polufinalnim mečevima, istrajali i bili bolji od protivnika u finalnim borbama. Nastojaćemo da do sljedećeg takmičenja radimo  više na sebi, jer ove medalje su samo podsticaj da budemo  bolji – kazao je on.

Stefan Biuk i Stefan Pavlović trenutno nemaju matični klub, već su samo registrovani u podgoričkom kik boks klubu “081”, otkriva Vico i dodaje da su aktivnsoti na otvaranju kik boks kluba u Herceg Novom u toku.

Takmičenje u Pljevljima okupilo je preko 30 klubova iz zemlje i regiona, a borci su se nadmetali u disciplinama low kick i kick light u kategorijama kadeta, juniora i seniora.

8 Komentari

  1. BRAVO STEFONI.Brani boje Tople i Novoga uz pomoc kafe bara Kum i hotela Kapri.i uz malu pomoc prijatelja.DA AKO DOBIJES POMOC I OD DRZAVE.TRI MECA TRI POBJEDE.Bravo brate.

Ostavite komentar

*

code