Dvanaest Jadranaša na spisku reprezentacije Crne Gore

Dvanaest Jadranaša na spisku reprezentacije Crne Gore

2
Podijeli

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore, sastavljena od igrača iz domaćih klubova, okupiće se sjutra u Podgorici i odraditi zajedničke pripreme sa selekcijom Japana na bazenu SC “Morača”. To je novo okupljanje igrača iz domaćih klubova nakon priprema sredinom novembra, a selektor Vladimir Gojković pozvao je 24 igrača.

Na spisku su: PVK Jadran Carine: Martin Gardašević, Petar Tešanović, Dušan Banićević, Petar Mijušković, Uroš Vučurović, Danilo Radović, Đuro Radović, Dragan Drašković, Marko Petković, Slaven Kandić, Vlado Popadić, Vladan Spaić.

Picerija i restoran

VK Primorac: Goran Grgurević, Dušan Matković, Aljoša Mačić, Alen Isljamović, Dimitrije Kriještorac.

VK Budva: Savo Ćetković, Branko Franeta, Marjan Mitrović, Matija Brguljan, Petar Ćetković.

VA Cattaro: Miroslav Perković, Marko Milić.

Naša reprezentacija u nedjelju putuje za Francusku gdje će u utorak 11. decembra igrati sa domaćinom meč trećeg kola grupe C FINA/LEN Svjetske lige, u Evropa kup kvalifikacijama. Podsjećamo, na startu smo savladali kod kuće Italiju nakon peteraca 11:8, dok smo u drugom kolu bili slobodni. Spisak za taj meč biće objavljen u nedjelju 9. decembra.

2 Komentari

  1. Jadran institucija…nosioc vaterpola u CG. Tako se radi. Mogli bi ostalo klubovi da se ugledaju na Jadran a ne ova sramota koja se dešava u FK Igalo.

    8
    8

Ostavite komentar

*

code