Dvije bronzane medalje za Mažoret klub “Lili” u Sloveniji

Dvije bronzane medalje za Mažoret klub “Lili” u Sloveniji

1
Podijeli

Kadetkinje i juniorke Mažoret kluba LILI iz Herceg Novi vratile su se sa XIX Evropskog prvenstva mažoretki koje je održano u Laškom, sa dvije bronzane medalje u kategoriji sa pomponima i šestim mjestom u kategoriji sa mace-om.

– Ovo je prvi put da Mažoret klub LILI učestvuje sa dvije formacije na Evropskom prvenstvu i ponosni smo na činjenicu da se rad isplatio i da se svaka naša mažoretka vratila kući sa medaljom oko vrata – rekla nam je trenerica i koreografkinja Mažoret kluba “Lili” Herceg Novi, Ljiljana Porobić, koja je odabrala i osmislila koreografije.

Picerija i restoran

Takmičilo se 1418 mažoretki u 87 formacija u kategorijama kadeti, juniori i seniori.

Vremenske prilke im nisu bile naklonjene, ali su uspjeli da prošetaju po Zagrebu, obiđu Celje i Laško kao i Zadar i Split u povratku.

– Dobra organizacija i ljubazni domaćini nadomjestili su nedostatak sunčanog vremena koje je granulo u pravom trenutku našeg slobodnog vremena pa smo mogle da iskoristimo čari bazena hotela Aqua Roma gdje smo bile smještene – navodi Porobić.

Za djevojčice slijedi nekoliko dana odmora, zatim počinju sa redovnim aktivnostima i upisom novih članica. Iz kluba pozivaju sve zainteresovane djevojčice i djevojke da im se pridruže.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code