Dvojica maloljetnika iz Herceg Novog privedeni zbog krađe vozila

Dvojica maloljetnika iz Herceg Novog privedeni zbog krađe vozila

16
Podijeli

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi su zajedno sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Kotor rasvijetlili krivično djelo oduzimanje vozila i tom prilikom protiv dva maloljetnika podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku.

Naime, službenici CB Herceg Novi i OB Kotor su juče, nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv S.G. (17) i A.D. (16), oba iz Herceg Novog, zbog sumnje da su 28. oktobra otuđili vozilo vlasnika A.M.

Picerija i restoran

Oni su, kako se sumnja, u mjestu Kamenari otuđili putničko motorno vozilo marke „Fiat Punto“, nakon čega su se udaljili u pravcu Kotora.

Preduziumajući operativne mjere i radnje službenici odjeljenja bezbjednosti Kotor su pronašli otuđeni automobil u mjestu Škaljari i nakon kriminalističke obrade ga vratili vlasniku.

Llužbenici CB Herceg Novi i OB Kotor su, 31. oktobra u mjestu Kumbor, pronašli automobil „Toyota Yaris“ vlasništvo I.K. koje je ukradeno u noći između 29. i 30. oktobra u mjestu Prčanj. Pronađeno vozilo je vraćeno vlasniku.

Kriminalističko tehnička obrada upućuje na sumnju da su i ovaj automobil ukrali maloljetnici S.G. i A.D.

O događajima je obaviješten državni tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, koji je naložio da se protiv njih dvojice podnese krivična prijava u redovnom postupku, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo oduzimanje vozila.

16 Komentari

  1. Saradjivao je vlasnik sa gradjanima H.Novoga koji su se javili da obavijeste da se momci voze autom po gradu dva dana inace bi auto pronasli juce

    • Nije jedna budala nego vise njih.I javno podrzavaju kradju,mulci od 15-17 godina,pod punim imenom i prezimenom.Delinkventi od najranijeg uzrasta.

  2. E bas bi volio da vama neki tako fini mladi ljudi ukradu auto..pa da vidim bi li rekl “i da im ne treba suditi” i da “imaju petlju”.
    “lako je tudjim m….a gloginje mlatit”

    29
    2

Ostavite komentar

*

code