Džudisti Igala u Rožajama sa takmičarima iz sedam zemalja

Džudisti Igala u Rožajama sa takmičarima iz sedam zemalja

2
Podijeli

Ovog vikenda, takmičari džudo kluba “Igalo” su povodom 30.septembra Dana opštine Rožaje, učestvovali na XXIII Međunarodnom džudo turniru “Rožaje 2017”, u organizaciji džudo kluba “Ibar”.

Turnir je okupio oko 300 takmičara kako iz Crne Gore, tako iz Albanije, Srbije, Kosova, Bugarske, Hrvatske, Makedonije i Bosne i Hercegovine. U konkurenciji 37 klubova, džudo klub Igalo je osvojio jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju, kao i dva peta mjesta.

Picerija i restoran

Takmičari koji su ostvarili rezulate su Nikolina Kokot do 22kg, u konkurenciji poletaraca III mjesto, Ivan Veseli -50kg u konkurenciji poletaraca II mjesto, Milunović Matija 34kg V mjesto i Beko Todor V mjesto u konkurenciji mlađih pionira.

„Konkurencija na turniru je bila izuzetno jaka, posebno jer je turnir okupio dosta djece iz raznih zemalja iz okruženja. Iako uvijek može bolje, zadovoljna sam kako su djeca vodila borbe. Bilo je par pobjeda, gdje su djeca gubila zadnju borbu za medalju. Već spremamo dalje takmičenje u Mostaru sljedećeg vikenda,u organizaciji džudo kluba “Borsa”. Pored takmičenja, odabrana ekipa ostaje sa trenerima na trening kampu, koji se organizuje dan nakon turnira“ – kazala je trenerica, Katarina Mustur.

Na turniru “Borsa open 2017” se očekuju 32 zemlje koje su potvrdile dolazak, odnosno 1100 takmičara i 140 klubova.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code