Džudistima “Igala” 7 medalja na turniru u Podgorici

Džudistima “Igala” 7 medalja na turniru u Podgorici

0
Podijeli

Proteklog vikenda Džudo klub “Igalo”, na turniru u podgoričkoj gimnaziji “Slobodan Škerović”, osvojio je 7 medalja, od čega dvije zlatne, 4 srebrne i jednu bronzanu. Turnir, koji je organozovao klub “Fajter” iz Podgorice, okupio je oko 200 takmičara mlađih uzrasnih kategorija.

U konkurenciji mlađih pionira do 46kg Nemanja Cmiljanić je osvojilo zlatnu medalju, a Strahinja Murišić do 19kg srebrnu. U konkurenciji mlađih poletarki Nikolina Kokot (22kg), zauzela je II mjesto, kao i Vuk Sjekloća (28kg) u konkurenciij poletaraca.

Picerija i restoran

U konkurenciji mlađih pionira Luka Govedarica do 42kg zauzeo je I mjesto, dok je Todor Beko do 50kg II mjesto. Među starijim pionirima Lazar Vukasović do 42kg je zauzeo III mjesto.

Na turniru je učestvovalo još par takmičara, koji nisu osvojili medalje, ali su pokazali odlične borbe, navode iz kluba.

Takmičare “Igala” u Podgoricu su vodili treneri Svetozar Mustur i Katarina Mustur.

– Imajući u vidu da dolazi  ljetnji raspust, nadamo se da ćemo ubrzo imati novosti sa novim rezultatima, u još većem broju takmičara, koji su ovaj put bili spriječeni da učestvuju. U narednih pola godine, čekaju nas bitna i velika takmičenja kako u Crnoj Gori tako i u zemljama u okruženju. Uz veliki trud nadamo se uspjehu, kao i do sada – kazala je Katarina Mustur.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code