Početna Društvo Edukacija roditelja i mladih o zloupotrebama droge

Edukacija roditelja i mladih o zloupotrebama droge

1

Interaktivni okrguli sto na temu borbe protiv narkomanije, u organizaciji NVO Pandora, uz podršku NVO Crnogorski ženski lobi iz Podgorice, biće upriličen u srijedu, 27. marta u sali Muzičke škole Herceg Novi u podne.

Predavanje na temu edukacije roditelja i mladih u brobri protiv narkomanije i uključivanje javnih institucija u tu borbu održaće nacionalna koordinatorka Sigurne kuće za trgovinu ljudima i izvršna direktorica NVO Crnogorski ženski lobi, Aida Petrović, zatim aktivistkinja iz ove organizacije, Valentina Vlahović kao i predsjednik NVO Pandora, Aleksandar Jerotić.

Edukacijom roditelja i mladih protiv narkomanije naziv je projekta koji je finansijski podržalo Ministarstvo zdravlja. Cilj je podizanje svijesti roditelja i mladih, kao i čitave zajednice, o problemu zloupotrebe droga i potrebi za njenim spriječavanjem.

1 komentar

  1. Dobro je da se počelo raditi na pitanju droge.Naš grad ima veliki broj drogaša ili uživaoca droga ,iako je već dosta kasno za mnoge stvari,dobro je uhvatiti se u borbu sa ovom pošasti.Postalo je normalno da se puši marihuana,kažu da nije to droga??? Djeca i u osnovnoj školi počinju u srednjoj je pitanje ko nije koristio.Užasna situacija,izađite kroz klubove,kafiće ,vidjet ćete poraznu sliku !

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code