Početna Turizam Ekipa emisije “THE NOMAD” u posjeti Bocasi

Ekipa emisije “THE NOMAD” u posjeti Bocasi

1

Protekla sedmica prošla je u znaku dobrog druženja sa ekipom emisije „THE NOMAD“ na čelu sa Rayan Pyle-om na Bocasa plaži i restoranu u Kamenarima. Ekpa jedne od globalno najpopularnijih serijala „The Nomad“, u produkciji poznatog kanadskog fotografa i autora Rajana Pajla snimala je u Crnoj Gori od 5-15. Novembra i bilježila predivne kadrovei emisiju u martu u Velikoj Britaniji i Americi.

Foto: Casa del mare

Casa del Mare je bila jedna od lokacija koju su posjetili i snimali, a zajedno sa njihovim šefom kuhinje bili su pijaci i s lokalnim ribarima kako bi nabavili svježe sastojke za tradicionalno jelo koje su spremali pored mora. Riječ je o hobotnci ispod sača, koja je pripremana sa domaćim povrćem i krčkala na vatri oko 3h.

-U međuvremenu bilo je dosta zanimljivih tema koje je kuvar Bocase sa njima prešao, a između ostalog, pomenuti su i neki od razloga zbog čega se i on sam zaljubio u domaću crnogorsku kuhinju i kako zajedno sa svojim timom već godinama oživljava stare, skoro zaboravljenje domaće recepte i uz manju modifikaciju – ili bez nje vraća ih na trpezu pred lokalne i strane goste koji uživaju u njima- priča nam direktorka prodaje butik hotela Casa del Mare, Milena Milić.

Sama po sebi lokacija pored mora, bila je i više nego inspirativna kako za priču tako i za snimanje i fotografisanje divnih kadrova koje će ekipa ponijetieti sa sobom u želji da predstavi lokalnu kuhinjnu, tradicionalno gostoprimstvo kao i prirodna bogatstva Boke na najbolji mogući način, ističe Milić.

Ekipa Casa del Mare ima najljepše utiske sa ovog druženja i s nestrpljenjem iščekuju ovu epizodu.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code