Početna Turizam Ekipa ukrajinske televizije u posjeti Crnoj Gori

Ekipa ukrajinske televizije u posjeti Crnoj Gori

0

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore domaćin je ekipi najpopularnijeg ukrajinskog televizijskog kanala ICTV (International Commercial Television), koja od 28. juna do 3. jula boravi u studijskoj posjeti Crnoj Gori.

Foto: Nacionalna turistička organizacija Crne Gore

Ekipa televizijskog kanala ICTV na čelu sa novinarkom Katerynom Rudeshko (Katerina Rudeško), juče je imala priliku da se upozna sa dijelom barske rivijere kroz obilazak NP Skadarsko jezero, dok je u popodnevnim časovima ekipa posjetila Cetinje i Njeguše gdje su se upoznali sa proizvodnjom tradicionalnog njeguškog pršuta.

Narednih dana, programom posjete predviđen je obilazak nekih od najatraktivnijih turističkih lokacija u Budvi, Kotoru,Tivtu i Herceg Novom, saopšteno je iz NTO.

„Tokom njihovog boravka u Crnoj Gori oni će snimiti intervjue sa predstavnicima Nacionalne turističke organizacije i lokalnih turističkih organizacija Cetinja, Bara, Tivta i Budve koji su podržali ovu studijsku posjetu. Takođe, biće upriličeni intervjui i sa predstavnicima HG Budvanska rivijera, Instituta dr Simo Milošević, Specijalnog rezervata prirode Solila, a u Kotoru u svom domu ugostiće ih arhitektica Vlasta Mandić, voditeljka ženske klape Bisernice Boke i autorka knjige Bokeška kužina“, navodi se u saopštenju.

U drugom dijelu posjete, predstavnici televizijskog kanala ICTV upoznaće se sa ponudom centralnog i sjevernog regiona kroz obilazak manastira Ostrog, NP Durmitor kao i mosta na Đurđevića Tari. Studijska posjeta televizijskog kanala ICTV (International Commercial Television) realizuje se u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Ukrajini.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code