Početna Promo Ekskluzivni unisex salon “Look by Violeta” u Portonovom: Za svakog ko vodi...

Ekskluzivni unisex salon “Look by Violeta” u Portonovom: Za svakog ko vodi računa o sebi, bez obzira na godine ili pol

4

Herceg Novi i Boka kotorska su dobili ekskluzivni unisex salon by Violeta u rizortu Portonovi u Kumboru.

Ženske i muške frizure u trendu, pedikir, manikir, maloprodaja i korišćenje vrhunskih preparata za kosu, individualan pristup klijentu, obučeno osoblje, izuzetno kvalitetne usluge, dio je onog što odlikuje čuveni brend “Look by Violeta”.

Za početak, na nekoliko osnovnih pitanja koja interesuju klijente, odgovara izvršna direktorka “LOOK BY VIOLETA” D.O.O, istovremeno i vlasnica brenda, Violeta Vukomanović:

Kada je otvoren salon?

Uprkos svim poslovnim izazovima, koji su nas sve pratili tokom ove godine, Beautylicious unisex salon Look by Violeta u Portonovom je otvoren u ponedjeljak 14. septembra.

Šta sve nudi?

Brend Look by Violeta je na crnogorskim tržištu već 20 godina i prepoznatljiv je prvenstveno po vrhunskim pramenovima, bojama kose i tehnikama šišanja londonske Mahagony akademije. Posljednjih 5 godina, prateći zahtjeve tržišta, u ponudi su muška šišanja kao i usluge osnovne njege pedikir, manikir i depilacija za žene i muškarce.
Ove usluge će biti zastupljene i u novom salonu u Portonovom ali spremamo dosta iznenađenja koja ćemo exkluzivno pružati samo na ovom mjestu.

Kako radi salon?

Salon je otvoren radnim danima i subotom od 09-21h.

Što je karakteristika brenda Look by Violeta?

Strast prema frizerskom poslu, modi, ljepoti, njezi kose, pažljivo birani preparati sa kojima se radi, individualni pristup klijentu, stalna edukacija i posvećenost. Kao rezultat takvog rada su dvije decenije postojanja na tržištu i rad na prestižnim manifestacijama, kao što je Smotra mode u Kotoru, oficijelni frizer IN TV, oficijelni frizer Ford models of Montenegro. Svakako je značajno da je vlasnica brenda Look by Violeta radila kao internacionalni trener za šišanja Mahogony academije iz Londona.

Koliko su usluge i preparati po cijeni prihvatljivi klijentima?

Cijene za domaću klijentelu su normalne i na nivou cijena salona u Podgorici. Imamo klijente iz cijele Crne Gore, pa i iz bokokotorskog zaliva. Sad smo im samo bliži.

Odakle je osoblje koje je angažovano u salonu Look by Violeta u Portonovom i koliko je stručno?

Presrećna sam što su članice osnovnog tim salona, frizerke, kozmetičarke i menadžerke mještanke. One svojim znanjem, iskustvom i kvalitetima zadovoljavaju standarde salon 5*.

Je li obavezno zakazivanje i kako?

Kako bi se posvetili klijentima i ispoštovali preporučene zdravstvene mjere IJZ zakazivanje je obavezno na broj 069 550 005. Klijenti nas mogu pratiti i slati upite na instagram profilu lookbyvioleta.

Takođe, iskoristila bih priliku da najavim da će svakog ponedjeljka na portalu Radija Jadran biti objavljen tekst sa novitetima koja spremamo ili odgovorima na pitanja čitalaca i klijenata.

Svake srijede se mogu zakazati besplatne konsultacije u vezi promjene boje kose sa vlasnicom brenda Violetom Vukomanović.

Što su trendovi u muškim i ženskim frizurama i kome ih peporučujete?

Trend za žene i dalje ide u pravcu jednostavnih bob šišanja kako bi boja kose došla do izražaja. U fokusu su nove tehnike balayage i ombre pramenova, sve nijanse plave i prirodno smeđih tonova. Besprekorno njegovana i neobavezno talasasta kosa.

Moda za muškarce postaje sve zahtjevnija što znači češće posjete frizeru, više vremena i preparata koji se koriste. Brada je i ove sezone u modi. Ne treba da mijenja oblik lica već da da na šarmu.

Moda, ljepota i njega su za svakog ko vodi računa o sebi bez obzira na godine ili pol.

Uz brend Look by Violeta priuštite sebi hedonističke momente “touch of the beauty”

4 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code