Ekskurzija pa maturska žurka pred školske obaveze

Ekskurzija pa maturska žurka pred školske obaveze

3
Podijeli

Maturanti Srednje mješovite škole Ivan Goran Kovačić organizovali su žurku, koja je posljednjih godina postala tradicija, nakon povratka sa maturske ekskurzije.

Njih stotinjak zabavljalo se na plažnom baru Saturnus na Savini i sve je prošlo u najboljem redu, potvrđuju nam maturanti i organizatori Vukan Jančić i Branko Radović.
Za muziku je bio zadužen DJ Mikeli, a žurka je trajala nekoliko sati.

Picerija i restoran

Nakon osmodnevne eksurzije gradovima srednje Evrope, sa zadržavanjem u Budimpešti, Pragu i Beču i današnje žurke, vrijeme je da se vrate redovnim školskim aktivnostima za ovu školsku godinu, a onda i izbor gdje nastaviti školovanje i koji fakultet upisati ili pak gdje se zaposliti.

3 Komentari

  1. Samo naprijed svijesno i budno,svako svojim ličnim putem,ne slušajte nikoga osim sebe,u vama je rješenje za sve.Učite na primjerima,učite iz knjiga,iz tuđih života,smanjite muziku kad mislite,čitajte u tišini.Isključite telefone makar sat dnevno i mislite na ono što volite.

  2. Lijepo je vidjeti omladinu veselu i razigranu, ali je tuzno vidjeti uz koju muziku se zabavljaju! Muzika koja se juce cula sa plaze je najgori soder koji postoji… nadam se da ce im se u godinama koje nadolaze ukus za muzikom promjeniti. Ne znam kako nazvati u onu muziku, turbo folk ili nesto jos gore… ali je svakako odvratna!

    28
    3

Ostavite komentar

*

code