Početna Društvo “Elettru” vjetar omeo da zaplovi na relaciji Kotor-Perast

“Elettru” vjetar omeo da zaplovi na relaciji Kotor-Perast

8

Zbog jakog vjetra koji jutros duva u zalivu Boke, kompanija Bella Boka bila je prinuđena da otkaže vožnje brodom Elettra na liniji Kotor – Prčanj – Donji Stoliv – Perast, obavještavaju iz komapnije.

Ukoliko se situacija tokom dana bude promijenila, korsnici će biti blagovremenop obaviješteni.

Druga linija na relaciji Herceg Novi – Tivat – Perast – Kotor brodom “Graciana” saobraća za sada nesmetano, kažu u komapniji.

Zainteresovane podsjećamo da iz Tivta za Herceg Novi sa rive Pine mogu krenuti u 8.30, 12, 15.30, 19 i 22.30 h.

Polasci iz Herceg Novog, iz Gradske luke su u: 9.15. 12.45, 16.15, 18.45 I 23.15 h.

Karat trimaranom u jednom pravcu je 4 eura.

8 Komentari

 1. Bilo je to lijepa prezentacija i mnogo jak projekat velike parice i veliki prevaranti . Ko zna zna . Ljudi uživajte u iluziji i divite se ljudima kako imaju lijepu priču .

 2. Ovaj drugi veći brod koji vozi za Škver sinoć puni gorivo na pumpi na Mulu.Nego novinari da vas pitam ne vidim solarne panele i puni standardno gorovo šta bi sa pričama o zagađivanju i ekologiji?dje nestade hibridni pogon ili elektromotori?
  Koga oni pituraju?

  28
  1
 3. Ne shvatate zakon nautičko pomorske nauke
  Ovi brodovi nisu predviđeni da plove po laganom letnjem povjetarcu,ali mogu bez problema da plove po…maestralu,Buri a i po srednjem orkanskom vjeru uz malo vještijeg kapetana na zdravlje njemu i putnicima
  Amin

  18
  1
 4. Glaedao sam onaj drugi kako “kljusa” po valovima kroz tivatski zaliv juče popodne, nema šanse da to zimi može funkcionisati!

  24
  1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code