Početna Radio Jadran Emisija “Da se zna”: Kompleks Lazure Marina&Hotel, novo turističko lice Herceg Novog

Emisija “Da se zna”: Kompleks Lazure Marina&Hotel, novo turističko lice Herceg Novog

12

Na mjestu starog Lazareta u Meljinama već treću godinu niče luksuzni kompleks Lazure Marina&Hotel, vrijedan 70 miliona eura. Investitor je kompanija Imperio Holding Ltd.

Saznajte  kako napreduje gradnja ovog veoma kompleksnog projekta, kada će on primiti prve goste i nautičare, kako investitor namjerava da “osvoji” tržište, koga da zaposli …

Na ova i druga naša i vaša pitanja odgovaraće sjutra u kontakt emisiji Radija Jadran – “Da se zna”,  project menadžerka, Anna Martynova i direktorka prodaje i i marketinga, Marietta Kazalac.

Emisija je na programu Radija Jadran, sjutra, 27.aprila u 11 časova. Pitanja možete postavljati putem komentara, FB, e-maila radiojadran@yahoo.com, telefona i vibera 067 220 562 i fiksnog broja redakcije Radija Jadran 031 336 111.

12 Komentari

 1. Kada ce konacno poceti da radi i hoce li se moci prosetati marinom? Kako ce objasniti gostima neprijatne mirise koji se sireMeljinama? Samo mi koji zivimo u Meljine znamo sta smo prozivjeli proslo ljeto

  7
  1
 2. Da se insistira na pitanju o platama, jer suviše je važno u današnjoj socioekonomskoj situaciji. Da vidimo mijenja li se išta u pogledu užasnog lošeg standarda stanovištva dolaskom ovakvih kompanija ili se i oni trude da iskoriste pogodnost niskih davanja. Šta je s obećanjem s početka da je fokus na zapošljavanju domicilnog kvalifikovanog stanovništva? Jel moguće da takvih nema u ovom gradu? Ili se ipak, kao što to rade većina hotelijera na primorju, pribjegava zapošljavanju radnika izvana kojima se u paketu nudi kolektivni smještaj i obrok uz simboličnu platu?

  9
  1
 3. Moj licni stav ne zeleci nikog da uvrijedim za nas Novljane ono prije je bilo mnogo bolje ovo sad je utociste za bogatase kao i Tivat gdje je kafa nekolika eura. Gledaj i pati.

  14
  6
  • SVAKO IDE PO SVOM NAHODJENJU TJ.STANDARDU PRIJATELJU MOJ KUGLA JE VELIKA AKO NE VALJA U CG IMA GDJE VALJA .EVO JA IDEM PO SVIJETU 25 GODINA PA MI NISTA NE HVALI I PRISTOJNO ZARADJUJEM A ZARADJENO TROSIM U CG .POZDRAV I PRIKLJUCI SE AKCIJI POKRENI SE BEZ PLAKANJA I MLACENJA PRAZNE SLAME.

   4
   4
 4. Hoce li ruski investitor objasniti hoce li plate radnika biti prema standardu rizorta ili po 300 eura ili 400 eura kao kod drugih hotelijera u HN?Imam fakultet

  18

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code