Početna Sport EP: MILOŠ ŠĆEPANOVIĆ NEIZVJESTAN

EP: MILOŠ ŠĆEPANOVIĆ NEIZVJESTAN

0

Crnogorske ajkule za 4 dana očekuje još jedan veliki ispit u bazenu – Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano u Budimpešti od 14. do 27. jula.

 

Zbog povrede labruma kuka, još uvijek je neizvjesno da li će golman naše reprezentacije Miloš Šćepanović braniti go ajkula. Prema riječima selektora reprezentacije, Ranka Perovića, danas ili sjutra najkasnije trebalo bi da bude poznato da li Šćepo sa saigračima odlazi na Evropsko ili ne. Kako nam je Perović kazao realna je mogućnost da prvenstvo propusti, budući da je riječ o ozbiljnoj povredi.

Picerija i restoran

– On je odradio terapiju od desetak dana u Rijeci i osjeća se bolje. Sada uz konsultacije sa doktorima i sa mnom treba da donesemo odluke da li će ići na prvenstvo ili ne.

Šćepanoviću je nakon odrađene magnetne rezonance konstatovana povreda kuka, a maestralni golman kazao je ranije crnogorskim medijima da ne zna koliko će oporavak trajati, ali da se ipak nada da će se “izboriti” sa zdravstvenim problemom do početka prvenstva.
Uzimajući u obzir zdravstveni bilten igrača, ali i mali razmak od turnira u Dizeldorfu do Evropskog prvenstva, Perović je obazriv u očekivanjima.

– Očekujem da uđemo u polufinale i borbu za medalju, a da li ćemo uspjeti, vidjećemo. Povrede su dosta remetile pripremni dio, ali su zaliječene, i mislim da ne bi trebalo da bude problema.
Posljednju “generalnu” probu pred Evropsko prvenstvo, ajkule su imale proteklog vikenda na međunarodnom turniru Četiri nacije u Dizeldorfu, gdje su nastup završili na drugom mjestu.

– Recimo da sam polovično zadovoljan. Bilo je dobrih, ali i loših stvari koje ne smiju da nam se ponove na Evropskom prvenstvu. Iskreno se nadam da ćemo se konsolidovati u ova tri-četiri dana i spremno dočekati prvenstvo.

Turnir Četiri nacije u Dizeldorfu ajkule su završile sa jednom pobjedom, porazom i remijem. Podsjetićemo, nakon izvođena peteraca u duelu sa Australijom (12:9), crnogorske ajkule “odbranile” su bronzanu medalju na završnom turniru Svjetske lige u Dubaiju.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code