ŠĆEPANOVIĆ I RADOVIĆ U “CRVENOJ ZVEZDI”?

ŠĆEPANOVIĆ I RADOVIĆ U “CRVENOJ ZVEZDI”?

154
0
Podijeli

 

vk cz logoCrnogorski vaterpolo reprezentativci Miloš Šćepanović i Aleksandar Radović blizu su prelaska u redove Crvene zvezde. Obojica su u protekloj sezoni igrali za Jadran, ali je uprava kluba sa Škvera odlučila da za narednu takmičarsku godinu „olakša” budžet, a time i stvori ambijent da talentovani Jadranaši potraže neku finansijski bolju sredinu za svoju egzistenciju.
Kako nam je rekao sportski direktor PVK Jadrana, Miloš Mračević najvjerovatnije je da će Šćepanović i Radović, tražiti neko bolje rješenje, s obzirom na tešku finansijsku situaciju u Jadranu, koja se ni ove godine nije stabilizovala.
Mračević je naveo da će odlazak ova dva velika igrača biti dodatni hendikep za klub, ali će uprava nastojati da zadrži Ivana Krizmana, kao i da dovede još jednog iskusnog igrača koji, uslovno rečeno „neće biti skup”. Postoji i drugi plan koji će po svoj prilici biti i izvodljiviji i realniji.
– Drugi i najlošiji plan po ekipu jeste da se u idućoj sezoni potpuno baziramo na mlade igrače Jadrana – od broja 1 na golu pa do trinaestog, odnosno četrnaestog igrača. Mislim da bi morali da skupimo i dovoljno energije i finansija da ekipu koliko-toliko održimo na okupu uz Krizmana i još jednog iskusnog igrača. To ne bi bilo samo radi postizanja rezultata, već i da bi mladi igrači pored sebe imali igrače koji su imali par kvalitetnih prvoligaških sezona, a i da sastav ne bi činili samo mladi.
Šćepanović je jedna od glavnih „karika” u „lancu” nacionalnog tima, a na nekim od posljednjih takmičenja konkurencija mu je bio sadašnji golman crveno-bijelih Denis Šefik.
Aleksandar Radović je zbog operacije ramena, u januaru, propustio pola sezone, a ukoliko dođe do dogovora sa klubom iz Srbije, biće to veliko pojačanje za klupski vaterpolo Srbije.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code