Početna Društvo EPCG: Nagradna igra za “Zlatni tim”

EPCG: Nagradna igra za “Zlatni tim”

2

Elektroprivreda Crne Gore do 31. januara 2021. godine organizuje nagradnu igru pod nazivom “Zlatni tim: Uvijek na dobitku” u kojoj će nagraditi 300 potrošača, članova Zlatnog tima, koji redovno izmiruju svoje obaveze za utrošenu električnu energiju.

Nagradni fond se sastoji od 200 umanjenja od 50 eura na računima za utrošenu električnu energiju za članove Zlatnog tima i 100 umanjenja od 100 eura na računima za utrošenu električnu energiju za članove Zlatnog tima koji su ujedno i korisnici usluge elektronski račun. Umanjenje će se obračunati na februarskom računu, saopšteno je iz EPCG.

“U nagradnoj igri pravo učešća imaće svi kupci iz kategorije DOMAĆINSTVA, koji na dan 31.01.2021.godine imaju stanje duga 0 eura, kao i članovi Zlatnog tima koji imaju aktiviran servis “Elektronski račun”. Članovi Zlatnog tima su automatski svi potrošači koji 31.01.2021.godine budu imali stanje 0 eura, nema potrebe za dodatnim prijavljivanjem potrošača”, objašnjavaju u EPCG.

Servis ”Elektronski račujn” omogućava korisnicima dobijanje računa elektronskim putem, u inbox imejla, a jednostavno se može aktivirati putem portala www.epcg.com , besplatnim pozivom Call centra na 19100, imejlom na racun@epcg.com , kao i putem zvanične Fejsbuk stranice EPCG.

Javno utvrđivanje rezultata igre, biće organizovano u prostorijama EPCG, u aneks sali koja se nalazi u zgradi Direkcije EPCG u ulici Vuka Karadžića 2 u Nikšiću, 22. februara u 11.00h.

Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem. Imena dobitnika nagrada biće objavljena u dnevnim novinama.

Pravila nagradne igre su objavljena i mogu se pogledati na portalu www.epcg.com . Sve dodatne informacije o nagradnoj igri mogu se dobiti besplatnim pozivom Call centra na 19100, imejlom na racun@epcg.com , kao i putem zvanične Fejsbuk stranice EPCG.

2 Komentari

  1. Neka EpCG prestane da lopinja na racune, mimo toga druga nagrada nam ne treba..

    Sto se tice njihovih nagradq, kao i vecina slicnih nagradnih igara kod nas sve je to vec predodredjeno za nekoga, a narod mrvice, nego ajde, Rimljani su cak i tada znali znanje, leba i igara, i narod je miran.. tuga..

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code