Početna Društvo EPCG: NAPLATNA MJESTA OTVORENA ZA DUŽNIKE, REDOVNIM PLATIŠAMA NAGRADE

EPCG: NAPLATNA MJESTA OTVORENA ZA DUŽNIKE, REDOVNIM PLATIŠAMA NAGRADE

0

Sva naplatna mjesta Elektroprivrede Crne Gore će u srijedu, 31. decembra raditi do 12 sati, osim naplatnog mjesta u tržnom centru ‘Delta’ koji će raditi do 18 sati.

Naplatna mjesta EPCG će 5. i 9. januara raditi u redovnom radnom vremenu, dok će informativno naplatni punkt u ‘Delti’ raditi svim danima u skladu sa radnim vremenom ovog tržnog centra. Call centar (19100) neće biti aktivan za vrijeme praznika.
Iz EPCG podsjećaju, da svi potrošači koji svoja dugovanja izmire do 31. decembra imaju jedinstvenu priliku da postanu članovi ZLATNOG TIMA i u budućnosti ostvaruju popust od 10 odsto na svojim računima za utrošenu električnu energiju.
Takođe, svi potrošači čije stanje duga 31. decembra bude nula eura ostvaruju pravo da se automatski nađu u bazi iz koje će se 20. januara izvlačiti srećni dobitnici drugog kola nagradne igre ZLATNI ČLAN DOBIJA STAN. Pored vijednih nagrada, kao što su jedan 6-dnevni turistički aranžman za putovanje u Barselonu za dvije osobe, jedan 5- dnevni turistički aranžman za putovanje u Pariz za dvije osobe, dva iPada-a Air, pet vaučera za kupovinu u Voli marketima u vrijednosti od po 200 eura, EPCG će dodijeliti i stan od 75 m2 vrijednosti 78.700 eura u Podgorici.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code