Početna Društvo EPCG: Umanjenje računa po 50 eura za četrnaest Novljana, a za pet...

EPCG: Umanjenje računa po 50 eura za četrnaest Novljana, a za pet po 100 eura

5

Prema Pravilima nagradne igre ZLATNI TIM UVIJEK NA DOBITKU u upravnoj zgradi EPCG u Nikšiću izvučeni su dobitnici vrijednih nagrada. Nagradna igra počela je 11. i trajala do 31. januara, a organizovana je za članove ZLATNOG TIMA, odnosno sva domaćinstva koja 31. janauara nisu imala dugovanja po osnovu utrošene električne energije, saopštili su iz EPCG.

U bazi za izvlačenje 200 nagrada, u vidu umanjenja od 50 eura na računu za utrošenu električnu energiju, našlo se 193.966 domaćinstava, članova Zlatnog tima.

U bazi za izvlačenje 100 nagrada, u vidu umanjenja od 100 eura na računu za utrošenu električnu energiju, našlo se 23.342 domaćinstva, članova Zlatnog tima koji ujedno imaju aktiviran servis elektronski račun.

Umanjenja će dobitnicima biti prikazana na februarskom računu, a ukoliko je umanjenje veće od februarskog računa, potrošač će biti u pretplati.

Izvlačenje nagrada, koje je organizovano metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem, nadgledala je komisija u sastavu Dragan Kadić, Predsjednik, i članovi Jelena Ćeranić i Eleonora Albijanić.

Obavještenje o dobitnicima objavljeno je na web portalu www.epcg.com, a 23.2.2021. pretplatni brojevi dobitnika biće objavljeni u štampanim medijima.

5 Komentari

  1. Kaze koji nisu imali dugovanja po pitanju utrosene elektricne energije… Da se samo utrosena energija placa a na racun ne dodaje dupli iznos za poreze i sra*ja, niko ne bi dugovao ali ovako utrosena energija 20 a racun 60… Cita li iko kad mu dodje racun?

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code