ŠĆEPO OSTAJE NA GOLU JADRANA, A NOVI CENTAR STIŽE IZ LOS ANGELESA

ŠĆEPO OSTAJE NA GOLU JADRANA, A NOVI CENTAR STIŽE IZ LOS ANGELESA

156
0
Podijeli

milos_scepanovic2Nakon što je Vladimir Gojković postao novi trener Jadrana, danas nam je i golman Miloš Šćepanović potvrdio da je odlučio da ostane u timu sa Škvera. Popularni Šćepo smatra da je ovo za njega ipak najbolja odluka.

– To je bilo izvjesno svo vrijeme i znalo se da će tako i biti jer za mene je to najbolja odluka da sam kod kuće i sa porodicom – priča Šćepanović, koga smo zatekli na treningu reprezentacije u Podgorici.

Picerija i restoran

– Ja se nadam i vjerujem da će uprava kluba iznaći i sredstva i snage da se izađe iz krize u kojoj se trenutno nalazi Jadran – dodaje Šćepanovć koji smatra da sveopšta situacija u vaterpolu nije pogodovala ni ostalim vaterpolistima pa ni njemu.

 

Nema velike ponude,čeka se razvoj situacije u svim klubovima i do kraja ljeta će biti neizvjesno za većinu igrača

– Ugovor sa Ščepanovićem biće produžen i to će narednih dana biti i potpuno definisano – rekao nam je i sportski dirktor Jadrana, Miloš Mračević.

– Od Jadrana naredne sezone, kao i još poprilično dugo ne treba očekivati značajnije rezultate, najvažnije je da Jadranova škola iznjedri što bolje domaće vaterpoliste – smatra Šćepanović.

Od velike pomoći i značaja biće i to što je Gojković prihvatio da bude trener. Jeste da ostaje žal što više neće igarti, ali kao trener daće svoj veliki doprinos pogotovo u radu sa mladima vaterpolistima,    ocjenio je Šćepanović.

Kada je riječ o Jadranu, recimo i da se čeka odluka Luke Sekulića, a najavljuje se i novo pojačanje.

Početkom sljedeće sedmice na Škveru očekuju novog ljevorukog američkog centra Snyder Claytona, koji stiže iz Los Angelesa. Dvadesetpetogodišnji Clayton protekle sezone igrao je u Mađaraskoj, sezonu prije u Italiji.

Član je američke B reperezentacije, a interesantno je i da je bio i glumac. Budući centar Jadrana igaro je u filmovima The Lizzie McGuire 2003 godine.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code