Početna Društvo Evo reda vožnje autobusa u Herceg Novom

Evo reda vožnje autobusa u Herceg Novom

20

Hercegnovska kompanija „Blue line“ startuje ujutru poslije dva mjeseca pauze sa gradskim i prigradskim prevozom na području opštine Herceg Novi.

Ujedno obavještavaju putnike da svi putnici koji posjeduju pretplatne karte za mart 2020. godine mogu da ih koristie u maju 2020. godine, tj. martovske markice tretiraju se kao majske.

20 Komentari

 1. Kružni autobus je uvijek problem! Pa čak i da nam danas kažu ima li kružnog ili ne – od sutra?
  Počinjem da vjerujem da neko debelo lobira da ga uopšte i ne bude kako bi dva taxi preduzeća mogla na miru da rade! Vjerovatno će se uvesti i treće preduzeće jer….mi smo grad na brdu, nije lako pentrat se uz Srbinu, na Toplu, na Gomilu, a posla ima, oj-ha!?
  Meni ovo vazda natjera pritisak na 200…jer ONI koji odlučuju o tome, se NE VOZE gradskim prevozom i nemaju pojma kako je to kad nemaš auto. A moras svuda stići i uteći. I više puta ući u prevoz da bi po gradu završio poslove, tako da ti treba par sati za ono što onaj ko ima auto, završi za uru i po. Pa kako se osjećaš kad ti utekne kružni ispred nosa…jer on osim što kasni, umije i 5 minuta ranije da prođe, pa moraš 40 (četrdeset) minuta da čekaš sljedeći! E hej?
  Kružni bi trebalo da ide na 20 minuta, kao i tokom sezone, a da tokom ljeta smisle nešto novo jer se turisti NE MOGU UKRCATI U KRUŽNI VEĆ KOD NOVOSADSKOG ODMARALIŠTA. NAPUNI SE AUTOBUS VEĆ NA PRVE DVIJE ILI TRI STANICE U PREDVEČERJE. ALI NEMA UBACIVANJA JOŠ JEDNOG AUTOBUSA U TZV VRIJEME ŠPICA, KAKO JE NAČE NORMALNO SVUDA U SVIJETU. PREPUN GRAD TURISTA, TURISTIČKO MJESTO KOJE PLEDIRA DA BUDE SVJETSKO A PREVOZ I SVIJEST O PREVOZU – PALANAČKA. I HOĆEMO LI NEŠTO MIJENJATI? IMAMO LI KAPACITETA? KADA?
  PS. Do skora su vozači kružnog autobusa imali pauzu (?!) u jeku najveće gužve tokom jula ili avgusta. Na stajalištu kod glavne autobuske jednom sam zatekla porodicu iz Bosne, gdje su svi od reda plakali od muke. Oko 11 i po prije podne, umorni i sa puta, žedni i neispavani. Vrućina strašna a kružnog nema, kažu, već uru vremena. Baš tu su im rekli da čekaju i prevezu se do Igala dolje, kod Galeba otprilike. Ukrcah ih i njih i sebe u taxi, spustismo se pored Novosadskog, i odavno s merakom ne potroših 3 eura. Kome je trebalo ispostaviti račun? Prevozniku ili opštini? Pitanje prevoza građana u Novom se uopšte ne shvata ozbiljno, ja stvarno ne razumijem zašto je to tako??

  23
  6
 2. Kao i sve u Blue Line, ako nije isključivo isplativo i nije direktno uslovljeno – ne radi se.

  Ovako, umjesto da gradski saobraćaj cvijeta, Taksi uzima profit.

  15
  1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code