EXIT AVANTURA U BUDVI ZAVRŠAVA SA 140 HILJADA EURA POMOĆI ZA POPLAVLJENE...

EXIT AVANTURA U BUDVI ZAVRŠAVA SA 140 HILJADA EURA POMOĆI ZA POPLAVLJENE U REGIONU

141
0
Podijeli

U luksuznom kompleksu Dukley Gardens u Budvi održano je humanitarno veče u organizaciji programa EXIT fondacije EXIT AID za pomoć ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, BiH i Hrvatskoj.

Manifestacija je realizovana u saradnji sa Opštinom Budva i Dukley Gardens, a uz podršku Vlade Republike Srbije i Vlade Crne Gore, kao i Nacionalne Turističke Organizacije Crne Gore, Turističke organizacije Budve i Hipotekarne banke.
Ukupna suma pomoći koju su u prethodnih mjesec i po sakupili Opština Budva i EXIT AID, zaključno sa sinoćnom humanitarnom žurkom, iznosi preko 140 000 EUR u novcu i 80.000 EUR u robi.
“Zadovoljstvo mi je što se EXIT avantura završava jednim humanitarnim događajem, koji ima iznad svega jedan plemeniti cilj, a to je pomoć svima onima koji su direktno pogođeni katastrofalnim poplavama koje su zadesile region prije mjesec i po – rekao je direktor EXIT festivala Dušan Kovačević, uz poruku – “svakako se vidimo i sljedeće godine”.
Predsjednik opštine Budva, Lazar Rađenović, zahvalio se prisutnima, jer su kako je rekao odali priznanje organizaciji Sea Dance festivala, ali, što je možda i važnije, prepoznali i podržali značaj njegovog humanitarnog djela.
– Sea Dance je doživio veliki uspjeh i vjerujem da će se ovaj festival na plaži Jaz organizovati još najmanje deset godina – kazao je Rađenović.
Skupu se obratio i ministar odbrane Vlade Republike Srbije, Bratislav Gašić, koji se zahvalio na pomoći koja je tokom vanredne situacije dobijena iz Crne Gore i koji je poručio svim žiteljima naše države da u svakom momentu mogu da računaju na bratsku pomoć i podršku svih građana Srbije.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code